«Δένει» άμεσα τον Λόπες και προετοιμάζεται για 1+1 προσθήκες η ΑΕΚ

«Δένει» άμεσα τον Λόπες και προετοιμάζεται για 1+1 προσθήκες η ΑΕΚ

Ακόμα και την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου, ψάχνεται για αμυντικό χαφ αλλά και αριστερό μπακ με… ορίζοντα καλοκαιριού η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δείχνει να κινείται σε δύο μέτωπα αναφορικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από τη μία η Ένωση προχωρά με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους περισσότερους εξ αυτών και από την άλλη τρέχει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Γενάρη.

Οι Κιτρινόμαυροι διαθέτουν στις τάξεις τους πέντε παίκτες που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τους Λόπες, Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Γκάλο, που προς το παρόν είναι στον αέρα ενόψει της επόμενης σεζόν. Από τις παραπάνω περιπτώσεις εκείνη που είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή είναι του Λόπες.

Η Ένωση έχει βάλει στην τελική ευθεία τις συζητήσεις με τον Πορτογάλο αμυντικό και είναι πιθανό το όλο ζήτημα να τελειώσει θετικά άμεσα. Ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. Μεταξύ ΑΕΚ και Λόπες υπάρχει απόλυτη συμφωνία σε όλα για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με την Ένωση να καλύπτει τα θέλω του άτυχου αριστερού μπακ, που φαίνεται πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του άλλωστε οι πρωταθλητές στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό του Λόπες και αυτό θα μεταφραστεί σύντομα στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Εφόσον συμβεί αυτό αναμένεται να έρθουν στην πρώτη γραμμή και οι υπόλοιπες υποθέσεις, που δείχνουν πάντως πιο περίπλοκες.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή η ΑΕΚ προχωρά και για την ενίσχυσή της ενόψει Γενάρη. Εκεί, φαίνεται πως ο Δικέφαλος ψάχνεται για δύο κινήσεις. Πέρα από ένα αμυντικό χαφ, που δεδομένα θα αποκτηθεί (παραμένει στο κάδρο η περίπτωση του Κρίστισιτς), στην Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης και αριστερού μπακ. Με την προσθήκη στο ρόστερ ενός παίκτη με… ορίζοντα καλοκαιριού.

Πρόκειται για μια κίνηση που εφόσον γίνει, θα αφορά το να καλυφθεί το κενό του Λόπες μέχρι το καλοκαίρι. Με την ΑΕΚ να αποκτά έναν παίκτη, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού, ώστε να είναι καλυμμένη μέχρι το τέλος της χρονιάς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Νίκλας Χουλτ μπορεί να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί… συμπλήρωμα. Αφού το πρόγραμμα της Ένωσης περιλαμβάνει πολλά και «κολλητά» παιχνίδια για πρωτάθλημα και Ευρώπη, στα οποία δύσκολα θα δούμε να επιλέγεται κάποιος εκ των Γιαννούτσο, Τσόσιτς. Που σε κάποια ματς κυπέλλου ενδεχομένως να μπορέσουν να ξεκουράσουν τον Χουλτ.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην ΑΕΚ έχουν βάλει στην μεταγραφική ατζέντα ενόψει Γενάρη και περιπτώσεις αριστερών μπακ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ζητήσει από ατζέντηδες να του προτείνουν παίκτες και για την συγκεκριμένη θέση. Προκειμένου να εξετάσει τις λύσεις που θα προκύψουν και ακολούθως να αποφασίσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του τιμ, αν θα υπάρξει προσθήκη και εκεί, πέρα από τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ