Μαρτίνες : «Να κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο που θα έρθει» (vid)

Μαρτίνες : «Να κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο που θα έρθει» (vid)

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.) αλλά και τα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα της ARIS FC TV ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα του Άρη είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο Νικολάς Μαρτίνες στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.), καθώς το επίπεδο ετοιμότητάς του ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Ο Αργεντίνος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στο επίσημο κανάλι των κίτρινων στο YouTube, ARIS FC TV, ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τις προσδοκίες του για την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη σειρά αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα του.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα : «Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε με αρκετά καλές ομάδες. Κερδίσαμε και χάσαμε, αλλά πάντα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας και εμείς προσπαθούμε να την υλοποιήσουμε».

Για τα απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό : «Γνωρίζουμε ότι έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Παρ’ όλα αυτά, τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Να κερδίσουμε, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο που θα έρθει να δει το παιχνίδι. Θα πρέπει να αφήσουμε τη ζωή μας σε αυτό το ματς για να τα καταφέρουμε».

Για την ατμόσφαιρα του κυριακάτικου ντέρμπι : «Πιστεύω πως θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία, ένα ντέρμπι όπως τα ζούμε στην Αργεντινή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο».

Για το τι απαιτείται από την ομάδα για να φτάσει στη νίκη : «Ο Άρης έχει παίκτες με πολύ καλή ποιότητα. Πρέπει να επιστρατεύσουμε όλο το πάθος και τη δύναμή μας και να έχουμε τεράστια διάθεση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την εμπειρία του στον Άρη : «Νιώθω πολύ καλά, σαν να είμαι μέλος μια οικογένειας. Είναι πολύ δυνατή η σχέση που έχουμε με τους φιλάθλους μας, μας βοηθάει και μας δίνει κουράγιο και δύναμη και το ίδιο θα κάνει και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ