Τολμπά για Ουάρντα : «Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, χρειάζεται μυαλό και προσωπικότητα»

Τολμπά για Ουάρντα : «Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, χρειάζεται μυαλό και προσωπικότητα»

Ο Μαγκντί Τολμπά, θεωρεί πως ο Αμρ Ουάρντα έχει το ταλέντο, όμως αυτό που του λείπει είναι το μυαλό και η προσωπικότητα. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του χρειάζεται ειδική μεταχείριση από τους Ασπρόμαυρους.

Ο Μαγκντί Τολμπά με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ουάρντα καταθέτοντας την άποψη λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: Για τον Ουάρντα: «Είναι καλός παίκτης, έχει προσόντα, όμως, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο για να κάνει καριέρα. Πρέπει να έχεις προσωπικότητα, μυαλό, να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσεις την ομάδα σου, είναι πολλά πράγματα».

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο Μετροπολις, αναφέρθηκε και στο γεγονός αν ο Ουάρντα χρειάζεται ειδική μεταχείριση από τον ΠΑΟΚ: «Ναι. Στην Αίγυπτο δεν είναι όπως στην Ευρώπη. Χαϊδεύουν τους μικρούς δεν τους μαθαίνουν να είναι υπεύθυνοι από μικροί σε ηλικία και δεν είναι καλό αυτό. Πρέπει από 14-15 χρονών να μάθεις να είσαι υπεύθυνος».

Για το μήνυμα που θα του έστελνε: «Όταν ήμουν στην Αλ Αχλί υπεύθυνος μάρκετινγκ ήταν κι αυτός στην ομάδα μικρός. Είχε και τότε κάποια προβλήματα. Του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει. Ότι έχει ταλέντο, έχει μέλλον μπροστά του και πρέπει να το σκέφτεται αυτό. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα στον ΠΑΟΚ. Άκουσα ότι τον έβγαλε εκτός ομάδας ο προπονητής και μάλωσε».

Για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Θέλω να παίξω. Τέτοια παιχνίδια τα περιμέναμε. Είναι ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, πρέπει να συνεχίσει έτσι και να μην δώσει δικαίωμα σε κανέναν να τον σταματήσει. Νομίζω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με ένα γκολ διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ