Αραούχο: «Με τον Χιμένεθ ωρίμασα»

Αραούχο: «Με τον Χιμένεθ ωρίμασα»

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ και την συνεργασία τους στην ΑΕΚ.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Todo Goles Radio» του «Canarias Radio», ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που ήταν στην ΑΕΚ, καθώς και για την συνεργασία του με τον νυν προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο «Τσίνο» τόνισε πως στον ενάμιση χρόνο που πέρασε μαζί με τον Μανόλο στην ΑΕΚ έγινε πιο ώριμος και γι’ αυτό το λόγο είναι «πολύ χαρούμενος που είναι προπονητής μου για ακόμα μια χρονιά».

«Ενάμιση χρόνο που ήμουν μακριά από την ομάδα με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Έπειτα από τα όσα συνέβησαν, επιθυμούσα να μην κάνω πολλές δηλώσεις δημόσια, αλλά να μιλήσω στο γήπεδο. Τώρα είμαι ένας Αραούχο πιο ώριμος. Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο μπόρεσα να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής μαζί με τον Μανόλο και κοντά του έγινα πρωταθλητής. Πίστεψα πολύ σε αυτόν και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι προπονητής μου για ακόμα μια χρονιά», είπε ο Αραούχο για την περίοδο που ήταν παίκτης της ΑΕΚ.

Όσον αφορά την επιστροφή του στη Λας Πάλμας, με την οποία έκανε πρόσφατα ντεμπούτο για φέτος, εξαιτίας ενός καλοκαιρινού του τραυματισμού, τόνισε: «Την ημέρα του αγώνα με την Αλκορκόν είχα ένα περίεργο συναίσθημα μέσα μου. Ήταν πολύ ξεχωριστό, σαν να έκανα ντεμπούτο ξανά. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά και είχα πολύ άγχος. Θα ήθελα τη φετινή σεζόν να δώσω 10 ασίστ και να σκοράρω 20 γκολ. Είναι πολύ δύσκολο γιατί η Segunda Division κάθε φορά γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη. Ονειρεύομαι κάθε μέρα να ξανασκοράρω στο σπίτι μου μπροστά στους οπαδούς μας και να φωνάξουν το όνομά μου. Θέλω να καθιερωθώ και να κερδίσουμε ξανά την άνοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ