Οριστικά Δευτέρα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Οριστικά Δευτέρα το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου μετά από απόφαση Βασιλειάδη θα διεξαχθεί το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Την αλλαγή της ημερομηνίας του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παρά την αντίθετη γνώμη που είχαν τόσο η Σούπερ Λίγκα, όσο και ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασιλειάδης αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, η οποία ήθελε τη μετάθεση της ημερομηνίας λόγω του εορταστικού τριημέρου, αλλά και της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, ήταν αντίθετος με αυτό το ενδεχόμενο και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Έστειλε επιστολή προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη εξηγώντας τους λόγους που δεν δέχεται να αλλάξει η ημερομηνία και οι οποίοι έχουν να κάνουν κυρίως με τα δικά του παιχνίδια που ακολουθούν και τα οποία θα χρειαστεί να πάρουν εκ νέου αναβολή, όπως είχε γίνει και με το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και η Σούπερ Λίγκα, ωστόσο ο Βασιλειάδης αποφάσισε να κάνει δεκτή την εισήγηση της αστυνομίας κι έτσι το ντέρμπι θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 19:30.

Οι λόγοι που δεν δεχόταν ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι στην επιστολή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως μία τέτοια αλλαγή αλλάζει και όλοι το πρόγραμμα της ομάδας. Από προπονήσεις έως κρατήσεις ξενοδοχείων, εισιτηρίων και φυσικά οι αλλαγές που προκύπτουν σε αγώνες.

Κι αυτό γιατί την Τρίτη ή την Τετάρτη δεν θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο μεταξύ του ματς με τον ΠΑΟΚ και αυτό του Κυπέλλου με την Ιεράπετρα, το οποίο δεν μπορεί να γίνει ούτε Πέμπτη, γιατί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου υπάρχει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ένα πρόγραμμα… μπάχαλο, με λίγα λόγια, λόγω μίας παρέλασης που θα γίνει την Κυριακή το πρωί!

Ο Βασιλειάδης αποφασίζει αναβολή και δεν επιλέγει ημερομηνία

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Βασιλειάδης είναι αρμόδιος, εφόσον το αίτημα της αστυνομίας δεν γίνει δεκτό από τη Λίγκα, να αποφασίσει μονάχα για την αναβολή του ματς. Να πει, δηλαδή, πως για λόγους δημόσιας τάξης δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Δεν είναι, ωστόσο, υπεύθυνος για το πότε θα γίνει το ματς, ούτε αρμόδιος να το αποφασίσει.

Από τη στιγμή που ο Βασιλειάδης υπογράψει την απόφαση αναβολής του ματς (αναμένεται να το κάνει σήμερα), τότε η Σούπερ Λίγκα είναι υπεύθυνη για το πότε θα το ορίσει. Μπορεί να το ορίσει την επόμενη μέρα (είναι το πιθανότερο), μπορεί και σε… ένα μήνα.

Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ματς θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 19:30 το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ