Κοντρέρας : «Στο τέλος του ματς θα έχει επικρατήσει ο ΠΑΟΚ»

Κοντρέρας : «Στο τέλος του ματς θα έχει επικρατήσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, που τίμησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τέσσερα χρόνια, με αφορμή το ματς με τον Άρη υποστήριξε πως ο Δικέφαλος θα είναι η ομάδα που θα φύγει νικήτρια από το Βικελίδης.

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4 FM» αφού δήλωσε την χαρά του που επικοινωνεί και πάλι με ανθρώπους από την Ελλάδα, μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Χιλιανός αναγνώρισε τη δύναμη των «κίτρινων» στο Κλεάνθης Βικελίδης, ωστόσο εξέφρασε την πίστη του ότι η παλιά του ομάδα θα είναι η νικήτρια στο τέλος. Αναλυτικά όσα είπε ο Κοντρέρας:

Για τις πρώτες σκέψεις όταν βλέπει κλήση από Ελλάδα: «Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, όταν βλέπω τηλέφωνο από Ελλάδα είναι η ευτυχία που θα μιλήσω με τη χώρα αυτή και ειδικά με φίλους από Θεσσαλονίκη».

Για το αν βλέπει την πορεία του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, μιλάω με τον Βιεϊρινια. Είμαι ευτυχισμένος που υπάρχει φέτος μια μεγάλη ομάδα. Πάει καλά και στην Ευρώπη, πλέον είναι καλό όνομα και εκεί, εκτός συνόρων».

Για τις αναμνήσεις από τα ματς με τον Άρη: «Πάντα θυμάμαι τα ντέρμπι με Άρη, ήταν κάτι σπουδαίο για την πόλη. Είναι παθιασμένος ο κόσμος και των δυο, φυσικά και έχω αναμνήσεις. Ήταν φανταστικό το τελευταίο ματς που έπαιξα στο Χαριλάου, είχε λήξει 0-0. Θυμάμαι και μια ήττα από τον Άρη με 2-0, με τα γκολ του Κάμπορα, όταν βγήκε πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Τότε ως το 15´ είχαμε κίτρινες ο Γκαρσία, εγώ, ο Βιτόλο και ο Βιεϊρίνια. Το θυμάμαι το ματς αυτό και άλλες φορές σε ματς με τον Άρη υπήρχαν προβλήματα, όπως τότε με τον Κονσεϊσάο».

Πιο ειδικά για το ντέρμπι της Κυριακής: «Δεν έχω καθαρή εικόνα για τον Άρη, δε τον ξέρω καλά. Πάντα στην έδρα του είναι ανταγωνιστική ομάδα. Έχω όμως εικόνα για τον ΠΑΟΚ φέτος και πιστεύω ότι στο τέλος του ματς θα έχει επικρατήσει».

Για το αν έρθει στην Τούμπα σε περίπτωση που ο Δικέφαλος στεφθεί πρωταθλητής: «Θα με ενδιέφερε να γυρίσω στην Ελλάδα και την Ευρώπη, θα ήταν κάτι ευτυχές. Ως τώρα κάνω σχόλια στην τηλεόραση στη Χιλή και είμαι τεχνικός διευθυντής, σε μια ομάδα που είναι πρόεδρος ο Αρτούρο Βιδάλ, o άσος της Μπαρτσελόνα. Αν γίνει κάτι τέτοιο και πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, έχω φίλους στη Θεσσαλονίκη, θα έρθω να τους δω, θα κάνω το ταξίδι, για να γιορτάσω και να χαρώ μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ