Άλεφ: «Είμαι στο 100%, θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ όποτε μου ζητηθεί»

Άλεφ: «Είμαι στο 100%, θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ όποτε μου ζητηθεί»

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για τον τραυματισμό του και τα παιχνίδια με Απόλλωνα και Μπάγερν.

Οριστικά πίσω έχει αφήσει ο Άλεφ Σαντάνια τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, με τον χαφ της ΑΕΚ να δηλώνει πως πλέον είναι στο 100% και θέλει να βοηθήσει την Ένωση όποτε του ζητηθεί. Παράλληλα, ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Μπάγερν, σημειώνοντας πως προς το παρόν οι Κιτρινόμαυροι σκέφτονται μόνο τη Ριζούπολη. Εκεί όπου θέλουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μίλησε στη NOVA:

Για την πορεία του στην ΑΕΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι παρόμοιο με το κυπριακό, αν και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ισχυρό. Εγώ έχω όρεξη να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ».

Αν είναι έτοιμος αφού προέρχεται από τραυματισμό: «Μπόρεσα και επανήλθα 100%, είμαι έτοιμος και έχω όρεξη και διάθεση να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Έχουμε κάποιες πληροφορίες που πρέπει να τις αφομοιώσουμε. Είναι συνεχόμενα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρόσεχες παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι συμπαγής στο γήπεδο θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Ποιον παίκτη της Μπάγερν θα ήθελε συμπαίκτη:«Τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Λόγω θέσης, είναι και Βραζιλιάνος  (γέλια)».

Για το ΟΑΚΑ που θα γεμίσει με την Μπάγερν: «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα από αυτές που έχω ζήσει με τον καλύτερο κόσμο. Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα και η στήριξη του κόσμου θα είναι κάτι το καταπληκτικό με την Μπάγερν. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Αν φοβάται για το ματς του Σαββάτου αφού ακολουθεί και η Μπάγερν: «Αυτό που συζητάμε είναι να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι που έρχουμε μπροστά μας. Το πλέον σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό με τον Απόλλωνα».

Για την μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος: «4-5 ομάδες παλεύουν για τον τίτλο και είναι κάποιες άλλες που μάχονται για την παραμονή. Εγώ είμαι σε μια πολυ μεγάλη ομάδα που θα παλέψει για τον τιτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ