Στεργιάκης: «Καλός στις αποφάσεις του ο Ντοβέρι που σφυρίζει το Άρης – ΠΑΟΚ»

Στεργιάκης: «Καλός στις αποφάσεις του ο Ντοβέρι που σφυρίζει το Άρης – ΠΑΟΚ»

«Όσο χρειάστηκε ήταν ήρεμος και απόλυτος στις αποφάσεις του», εξήγησε ο Ελληνας τερματοφύλακας της Σλάβια Σόφιας για τον Ιταλό διαιτητή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Την άποψή του για τον «άρχοντα» του Άρης – ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ντοβέρι εξέφρασε ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη και νυν της Σλάβιας Σόφιας, Αντώνης Στεργιάκης. Ο Στεργιάκης που είχε τον Ιταλό διαιτητή σε ματς με τη Χάιντουκ, είπε ότι καλός στις αποφάσεις του, χωρίς πάντως να υπάρχει η δύσκολη φάση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Στεργιάκης στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε ξεκινήσει από τον Αύγουστο στη Βουλγαρία. Φέτος ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχα μία ατυχία με το χέρι αλλά το ξεπέρασα ευτυχώς, ήμουν εκτός για δύο εβδομάδες. Είναι 3η χρονιά που είμαι στην μεγάλη ομάδα.

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της Σλάβια είπε: «Ο στόχος είναι να βγούμε Ευρώπη. Πέρυσι δεν βγήκαμε Ευρώπη αλλά κερδίσαμε το κύπελλο. Θέλουμε να είμαστε σίγουρα μέσα στην 5άδα.

Για τον Ιταλό διαιτητή Ντοβέρι, ο οποίος έπαιξε στο παιχνίδι της ομάδας του με την Χάιντουκ και θα σφυρίξει το Άρης – ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν μόνο ένα παιχνίδι αλλά και πάλι δε μπορώ να πω ότι είχε πολύ δουλειά γιατί ήταν σε γενικές γραμμές ένα ήρεμο παιχνίδι. Όσο χρειάστηκε ήταν ήρεμος και απόλυτος στις αποφάσεις του. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλός. Προσωπικά δε μου αρέσει που έρχονται ξένοι διαιτητές γιατί πιστεύω ότι και στην Ελλάδα έχουμε καλούς διαιτητές».

Για το Άρης – ΠΑΟΚ είπε: «Τον παρακολουθώ τον Άρη έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυναμικά. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ