Ναζλίδης : «Είμαστε το φαβορί λόγω έδρας»

Ναζλίδης : «Είμαστε το φαβορί λόγω έδρας»

Ο Αρης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ελληνας επιθετικός. Στάθηκε στο πόσο πολύ θέλουν οι κιτρινόμαυροι τη νίκη.

Πανέτοιμος δηλώνει για το Αρης – ΠΑΟΚ ο Θωμάς Ναζλίδης. Ο Ελληνας επιθετικός, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι το ματς θα κριθεί στο πάθος και πρόσθεσε ότι φαβορί για τη νίκη είναι οι κίτρινοι λόγω Βικελίδης.

Ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3 είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι ανυπομονούμε γι αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε τι σημαίνει και θα δείξουμε στο γήπεδο πόσο το θέλουμε. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποκριθούμε».

Για το αν υπάρχει πίεση μετά από την ήττα στον Πανιώνιο είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει. Οι μεγάλες ομάδες που θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω, πρέπει να διαχειρίζονται τις ήττες. Στη Νέα Σμύρνη ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν κερδίσαμε, τώρα πρέπει να είμαστε πάλι καλύτεροι, μια και παίζουμε για την νίκη».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια μετράει το πάθος. Ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρσι, εμείς έχουμε μια καινούργια ομάδα, αλλά είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε αβαντάζ το γήπεδο μας κάτι που μας καθιστά το φαβορί”.

Για τον κόσμο του Άρη είπε: «Ξέρουμε την τρέλα του κόσμου, την είδαμε άλλωστε σε τόσα παιχνίδια και σ’ αυτό θα κάνουμε το κάτι παραπάνω, για να τους κάνουμε χαρούμενους, να φύγουν ευτυχισμένοι από το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ