Ομάρ: «Μου κόστισε ο τραυματισμός, ποτέ όμως δεν έχασα την πίστη μου»

Ομάρ: «Μου κόστισε ο τραυματισμός, ποτέ όμως δεν έχασα την πίστη μου»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά και τη δυναμική επάνοδό του στα γνωστά επίπεδα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ξεκίνησε φέτος πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Από το καλοκαίρι και τα πρώτα επίσημα ματς, θύμιζε σε όλους τον δεξιό μπακ της πρώτης διετίας του στους ερυθρόλευκους (2014-2016). Τότε όμως ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον Μάιο του 2016 τον ταλαιπώρησε πολύ. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον Σεπτέμβριο, μετά από 4 μήνες αλλά ήταν φανερό πως δεν ήταν στο 100%.

Του πήρε αρκετό καιρό να επανέλθει, αλλά φαίνεται πως τώρα είναι και πάλι σε φουλ φόρμα, έχοντας ήδη 1 γκολ και 3 ασίστ στα πρώτα 11 ματς της σεζόν, ενώ αγωνίστηκε βασικός και αναντικατάστατος και στην Εθνική Νορβηγίας στα τρία τελευταία ματς.

Ο Ομάρ λοιπόν που επανέρχεται στο προσκήνιο, μίλησε στους συμπατριώτες του και την Nettavisen.no, αναφερόμενος τόσο στον τραυματισμό του όσο αι στην Εθνική της χώρας του:

«Αισθάνομαι πολύ καλά κατά την διάρκεια των αγώνων. Είχα τραυματιστεί για πολύ καιρό, αλλά τώρα είμαι εδώ. Μου κόστισε αυτός ο τραυματισμός! Ήταν ένα καλό επιθετικό παιχνίδι της Εθνικής μας (νίκη 1-0 επί της Βουλγαρίας) και βοήθησα επιθετικά και ανασταλτικά.

Ποτέ δεν έχασα την πίστη στις δυνατότητες μου. Πάντα ήξερα τι μπορώ να προσφέρω. Είναι άσχημο να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις, αλλά το σώμα να μην είναι εντελώς καλά. Τώρα, νιώθω πολύ καλά εδώ και πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ