Στη Σχολή της Ρόδου ο Καρεμπέ

Στη Σχολή της Ρόδου ο Καρεμπέ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού επισκέφτηκε τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο νησί και προκάλεσε ενθουσιασμό στα παιδιά.

Στο νησί της Ρόδου βρέθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος επισκέφτηκε τη Σχολή του Ολυμπιακού στο νησί και συνομίλησε τόσο με τα παιδιά αλλά και με τους προπονητές και τους γονείς. Ο Αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων όπως ήταν λογικό προκάλεσε ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά ενώ αναφέρθηκε σε θέματα σχετικά με το ποδόσφαιρο αλλά και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού όσον αφορά τις Σχολές ποδοσφαίρου.

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους προπονητές αλλά και τους ανθρώπους τους ΑΣ. Χάλκης κι όπως είπε έμεινε εντυπωσιασμένος από τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις. Όσοι συνομίλησαν με τον Καρεμπέ ήταν ενθουσιασμένοι τόσο από τον τρόπο όσο και από την απλότητα του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στη Ρόδο για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στα μικρά παιδιά σχετικά με το ποδόσφαιρο και τις εμπειρίες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ