Η ΑΕΚ πάει στο CAS!

Η ΑΕΚ πάει στο CAS!

Στην ΑΕΚ επικρατεί... οργή για την απόρριψη της έφεσης και πάει στο CAS για να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι η έφεση των κιτρινόμαυρων για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών και δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απορρίφθηκε από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Έτσι, πλέον στην ΠΑΕ ΑΕΚ σκοπεύουν να προσφύγουν στο CAS εξαντλώντας όλα τα περιθώρια που έχουν στη διάθεσή τους.

Και αυτό διότι θεωρούν κατάφορα άδικη την πρωτόδικη απόφαση σε σχέση με προηγούμενες τιμωρίες φέτος και ειδικά σε δύο περιπτώσεις του ΠΑΟΚ στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και στο ΠΑΟΚ-Αρης όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης για βαρύτερα επεισόδια και παραλίγο… φονική φωτοβολίδα πλήρωσε μόνο πρόστιμο.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που χάνει τρεις βαθμούς για επεισόδια εκτός ΟΑΚΑ και θα αναγκαστεί να δώσει και δύο ματς χωρίς κόσμο.

Να σημειωθεί ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει από το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον δεν προβλέπεται προσφυγή σε τρίτο βαθμό, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παρά μόνο στο CAS. «Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων δύνανται να προσβληθούν στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) στην Λωζάννη της Ελβετίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον δικονομικό Κανονισμό λειτουργίας του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Πειθαρχικό Κώδικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ