Λαμία: «Μέσα» και ο Μπερτόλιο για το ματς με τη Λάρισα

Λαμία: «Μέσα» και ο Μπερτόλιο για το ματς με τη Λάρισα

Ο Αργεντινός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αυριανή (20/10, 20:30) αναμέτρηση στο AEL FC Arena.

Με τον Φακούντο Μπερτόλιο στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Λαμία στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αυριανή (20/10) αναμέτρηση στο «AEL FC Arena».

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη θεσσαλική πόλη και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του στη μάχη με τους Βυσσινί. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Καραγκούνης, όπως επίσης και οι Παπαργυρίου, Καρυπίδης, Άντρονιτς και Μπουλούλης.

Συγκεκριμένα, την αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σαράνοφ, Μελίσσας Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ