Πρίγιοβιτς: Θέλει να κάνει τον Άρη το 24ο θύμα του

Πρίγιοβιτς: Θέλει να κάνει τον Άρη το 24ο θύμα του

Στο απόλυτο νικών που έχει πετύχει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ, θέλει να δώσει συνέχεια, με τον «the killer» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να πηγαίνει στο Βικελίδης θέλοντας να βάλει στο μπλοκάκι του τον Άρη ως το 24ο θύμα του.

Το σημείο αναφοράς του φετινού ΠΑΟΚ είναι αναμφισβήτητα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός Δικεφάλου, στην καλή του μέρα μπορεί να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στη νίκη, όπως έκανε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου με δύο τέρματα χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Σέρβος επιθετικός περιμένει με πολύ μεγάλη αγωνία την αυριανή αναμέτρηση με τον συμπολίτη Άρη. Γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνουν αυτές οι αναμετρήσεις για τον κόσμο της ομάδας, ακούγοντας τόσο τους παλιούς, αλλά και φιλάθλους της ομάδας.

Ο Πρίγιοβιτς αν «ταϊστεί» σωστά από τους συμπαίκτες του μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά του, όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 45 γκολ σε 73 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Τούμπα (Ιανουάριος του 2017) και φόρεσε την Ασπρόμαυρη φανέλα.

Φέτος, είναι και πάλι «καυτός», με οκτώ τέρματα σε 14 επίσημες παρουσίες. Θεωρείται ως ένας από τους ποδοσφαιριστές βαρόμετρα για τον ΠΑΟΚ. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε εναντίον της ΑΕΚ ο Σέρβος επιθετικός προσέθεσε και την Ένωση στη λίστα των θυμάτων του, καθώς ήταν η μοναδική ομάδα του πρώην ΠΟΚ που δεν είχε δεχθεί γκολ από τον Πρίγιοβιτς

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θέλει να προσθέσει και τον Άρη στο μπλοκάκι του, στο οποίο βρίσκονται μέχρι σήμερα 23 ομάδες (!), στις οποίες έχει σκοράρει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Από αυτές οι 18 είναι ομάδες εντός συνόρων, ενώ υπάρχουν και πέντε ευρωπαϊκές. Σε περίπτωση που σκοράρει αύριο (21/10) στο Βικελίδης, ο Άρης θα γίνει το 24ο «θύμα» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ