ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Ουάρντα στο Βικελίδης, εκτός ο Ακπόμ

ΠΑΟΚ: Με Πέλκα και Ουάρντα στο Βικελίδης, εκτός ο Ακπόμ

Με τον Αμρ Ουάρντα στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Ο Αιγύπτιος επιστρέφει στην ομάδα, δείγμα του ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου του δίνει μια ακόμα ευκαιρία.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε πάνω στην τακτική που θέλει να εφαρμόσουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις.

Η σημαντική είδηση για την αποστολή, είναι ότι στην αποστολή και πάλι ο Αμρ Ουάρντα, μετά από περίπου έναν μήνα και την αναμέτρηση με την Τσέλσι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες ο Δημήτρης Πέλκας δοκίμασε το πόδι του, ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ πονούσε στην ποδοκνημική κι έμεινε εκτός. Μαζί με τον Άγγλο φορ, εκτός έμειναν οι Μαουρίσιο και Χατσερίδης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Κάνιας , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ουάρντα , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ