Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο

Αυτοί είναι οι «11» του Γιώργου Δώνη για το ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Δίδυμο στην επίθεση οι Φεντερικό Μακέντα και Αργύρης Καμπετσής.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε γνωστές τις επιλογές του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (20/10, 16:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Έλληνας τεχνικός επιλέγει το 4-4-2 και τετράδα στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Ινσούα, Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί. Ως δίδυμο στον άξονα τοποθετούνται οι Κουρμπέλης και Δώνης, ενώ στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης. Μπροστά θα αγωνιστούν μαζί οι Καμπετσής και Μακέντα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ινσούα, Μαυρομμάτης, Κολόβετσιος, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Μακέντα.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Οικονόμου, Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Σέχου.

Και η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ