Δώνης : «Θέλω να ανταποδώσω αυτήν την αποθέωση»

Δώνης : «Θέλω να ανταποδώσω αυτήν την αποθέωση»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με κολακευτικό τρόπο για τον Πανιώνιο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 και τόνισε την ικανοποίησή του για την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ προς εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague και στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Γιώργος Δώνης μίλησε με κολακευτικό τρόπο για τους Κυανέρυθρους του Ζοζέ Ανιγκό, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε την ικανοποίησή του για την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι είναι μια σημαντική νίκη, καθώς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Εμείς πάντα αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο και ειδικά σήμερα είχαμε απέναντί μας τον Πανιώνιο, που είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα.

Ξεκινήσαμε καλά, με πίεση στον αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και περιμέναμε την ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου.

Είναι πολύ ευχάριστο να σε χειροκροτούν οι φίλαθλοι της ομάδας και θέλω ν’ ανταποδώσω την αποθέωση. Μας στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς και θέλουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να τους ικανοποιήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ