Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε μέτρια μέρα, αλλά βρήκε απάντηση να νικήσει τον Πανιώνιο με ήρωα τον Μακεδόνα αριστεροπόδαρο χαφ.

Ο Χατζηθεοδωρίδης σκόραρε εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και χάρισε στον Παναθηναϊκό την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο ΟΑΚΑ (1-0), αλλά και την έκτη σε επτά αναμετρήσεις στη Superleague.

 Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Σταθερός σε έναν ακόμα αγώνα. Είχε δύο αποκρούσεις κι ενέπνεε σιγουριά. Εχει κάνει εξαιρετική πρόοδο και στο να κατευθύνει την άμυνα. Είχε επίσης γρήγορες αντιδράσεις και βγήκε έγκαιρα σε αρκετές μπαλιές που επιχείρησαν οι αντίπαλοι.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Καλό ματς από τον Αφρικανό. Ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά ανεβάσματα. Ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε από την πλευρά του, αλλά τα γεμίσματά του (2/6) δεν ήταν τόσο καλά. Είχε επίσης δύο κλεψίματα και δύο επεμβάσεις.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Ο Αργεντινός μπακ αμυντικά δεν είχε πρόβλημα με τον Τσιλούλη αρχικά και τον Μανθάτη στη συνέχεια. Δυναμικός ως συνήθως, αλλά τσαπατσούλης επιθετικά. Είχε 1/3 γεμίσματα, επτά λάθη και τρεις επεμβάσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Σταθερός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Είχε μία επέμβαση, αλλά σε γενικές γραμμές δεν χρειάστηκε να σταματήσει τον Ντουρμισάι ή άλλον αντίπαλο σε θέση βολής.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Ανάλογη η εικόνα του με τον παρτενέρ του στην άμυνα. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη. Είχε πέντε σωστές επιθετικές πάσες κι έξι λάθη, ενώ κατέγραψε και δύο επεμβάσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε τη μπάλα περισσότερο απ’ ό,τι χρειαζόταν και καθυστέρησε την ανάπτυξη. Είχε επτά σωστές πάσες και δύο λάθη. Έγραψε, πάντως, σε ένα ακόμα ματς δύο τελικές. Σε γενικές γραμμές είχε θέματα με την ταχύτητα του Κεϊτά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε ένα σχετικά καλό ματς. Φάνηκε επηρεασμένος κι από το γεγονός ότι έχασε προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του. Ανασταλτικά έχασε ορισμένες μονομαχίες από τον Κειτά, ενώ δημιουργικά είχε 11 σωστές πάσες και τέσσερα λάθη. Είχε επίσης μία τελική, ένα κλέψιμο και μία επέμβαση.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Το χειρότερό του παιχνίδι. Είχε διάθεση, πάλεψε, αλλά του έλειψε η φρεσκάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, άλλωστε, είχε και υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και φάνηκε κουρασμένος. Είχε μία τελική, 0/7 γεμίσματα, τέσσερις σωστές πάσες και οκτώ λάθη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Με καλές και κακές στιγμές κι αυτός. Επίσης, υπήρχαν διαστήματα που έδειχνε να μην είναι φρέσκος. Είχε κάποιες αργές αντιδράσεις στην τελική πάσα. Είχε τρεις τελικές, όλες με μακρινά σουτ, τρία κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του, τρεις σωστές πάσες και πέντε λάθη.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Όπως όλος ο Παναθηναϊκός έτσι και ο Ιταλός ξεκίνησε εντυπωσιακά. Είχε το γύρισμα στο δοκάρι του Καμπετσή στο 6’ και μία εκπληκτική ενέργεια στο 43’, όπου απέφυγε σαν σταματημένο τον Μπανανά, αλλά δεν πλάσαρε ανάλογα της αξίας του. Είχε τρεις τελικές κι έδωσε πολλές μάχες. Ενδεικτικό ότι σφυρίχτηκαν τέσσερα φάουλ εις βάρος του.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Ο νεαρός επιθετικός στο έκτο λεπτό μετρούσε δύο τελικές. Ένα σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Κότνικ και την ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 6’, όπου από τα τρία μέτρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κότνικ και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, έπεφτε η απόδοσή του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Ο ήρωας του Παναθηναϊκού. Μπήκε στο 63’ και στο 72’ δεν δίστασε να δοκιμάσει το αριστερό του πόδι. Με τη βοήθεια του Ντουρμισάι δικαιώθηκε. Εκτός από το γκολ είχε μία ακόμα τελική και δεν επέτρεψε στον Κούρντι να ανέβει.

ΦΑΝΗΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα στα χαφ και ανταποκρίθηκε. Με τα τρεξίματά του εμπόδισε τον Κεϊτά πλέον να επιτεθεί από τον άξονα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΧΟΥ: Ο νεαρός επιθετικός έκανε ντεμπούτο και στα 12 περίπου λεπτά που έπαιξε, με τις καθυστερήσεις, κράτησε μπάλα, πίεσε τους αντιπάλους και έκανε ουσιαστικά ό,τι του ζητήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ