ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη

ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Άρη

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει στο σημερινό (21/10) ματς με τον Άρη στο Χαριλάου. Υπάρχουν και 1-2 εναλλακτικές σκέψεις, αλλά δεν αναμένονται εκπλήξεις στις επιλογές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Πόντους Βέρνμπλουμ στο βασικό σχήμα στη θέση του τραυματία Μαουρίσιο, ενώ παρότι ο Πέλκας μπήκε στην αποστολή λογικά δε θα ξεκινήσει στην 11άδα, οπότε πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα παίξει μάλλον ο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα θα παίξουν οι Μάτος (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Βαρέλα και Κρέσπο (κεντρικά), στα χαφ θα είναι ο Κάνιας με τον Βέρνμπλουμ, πιο μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, αριστερά στην επίθεση ο Ζαμπά, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος εφόσον προτιμηθεί θα πάει μάλλον στη θέση του επιτελικού χαφ και ο Μπίσεσβαρ θα μετακινηθεί αριστερά.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών δοκιμάστηκε και ο Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποστολή για το ματς με τον Άρη είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ