Ατρόμητος: Εκτός αποστολής οι Ενσικουλού και Μανούσος

Ατρόμητος: Εκτός αποστολής οι Ενσικουλού και Μανούσος

Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς τους Γώργο Μανούσο και Κλαρκ Ενσικουλού θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο παίκτες δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ακόμα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή (22/10) εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Ο Αυστριακός προπονητής μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα, την οποία απαρτίζουν οι Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Μανδάς, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ