Η κριτική των παικτών του Αρη

Η κριτική των παικτών του Αρη

Ο Αρης ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – Διαβάστε την κριτική των παικτών του Αρη για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο.

Ο Αρης παρότι προηγήθηκε στο σκορ με τον Ματέο Γκαρσία δεν κατάφερε τελικά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παίρνει τη νίκη με 2-1. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Αρη στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο.

Χουλιάν Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε, καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του. Αντίθετα, σε δυο τρεις περιπτώσεις πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις , ειδικά στη φάση με την διπλή ευκαιρία του Πρίγιοβιτς και του Πέλκα.

Μανώλης Τζανακάκης

Έδειξε ποδοσφαιρική αφέλεια στη φάση του πέναλτι, που υπέδειξε πολύ εύκολα ο διαιτητής και με το οποίο ο ΠΑΟΚ άλλαξε την ροή του αγώνα. Δεν βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις γνωστές του επελάσεις από δεξιά.

Φραν Βέλεθ

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Ισπανός αμυντικός, αλλά και ο Ερέρα, καθώς με τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Βέλεθ (στο 23΄) , ο Άρης έχασε τον μοναδικό αμυντικό του που μπορούσε να κουβαλήσει σωστά  την μπάλα μέχρι την μεσαία γραμμή.

Μέργκιμ Μάβραϊ

Καλή σε γενικές γραμμές η απόδοση του Αλβανού αμυντικού, που κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους του στο ψηλό παιχνίδι.

Γιώργος Βαλεριάνος

Στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έχασε σε ορισμένες φάσεις τον Ουάρντα, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του.

Μανώλης Σιώπης

Πολύ τρέξιμο από τον Έλληνα μέσο , που κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους του στο κέντρο, ενώ πέρασε και κάθετες πάσες προς τους μεσοεπιθετικούς.

Μίτζεμ Μπάσα

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Αλβανός μέσος. Έκανε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του, ενώ φάνηκε επηρεασμένος από το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Μπρούνο Γκάμα

Ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Άρη στο ντέρμπι. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφτιαξε το γκολ του Ματέο Γκαρσία με μια πολύ όμορφη ασίστ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι για τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο.  Με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Βοήθησε και ανασταλτικά την ομάδα του, όμως, στα τελευταία λεπτά έδειξε να μένει από δυνάμεις.

Νικολά Ντιγκινί

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα αρκετά τετ α τετ που είχε στο χθεσινό παιχνίδι. Έδειξε διάθεση και πάθος.

Χαμζά Γιουνές

Μοιραίος παίκτης του Άρη ο Τυνήσιος επιθετικός, καθώς νικήθηκε στο πέναλτι από τον Πασχαλάκη, σε μια φάση που έκρινε την έκβαση του χθεσινού αγώνα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ούγκο Σόουζα

Είχε διάθεση και πάθος, όμως, στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ νικήθηκε κατά κράτος από τον Πρίγιοβιτς.

Χαβιέ Ματίγια

Ο Ισπανός βοήθησε τον Άρη να κρατήσει την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Θωμάς Ναζλίδης

Το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ