Ψηφίστε τον MVP της 7ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 7ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Αναδείξτε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 7ης αγωνιστικής, μέσω του γκάλοπ που ετοίμασε για εσάς to10.gr.

Ολοκληρώθηκε και η 7η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος νικητής, μετά το 2-1 μέσα στο Βικελίδης στο ντέρμπι με τον Άρη. Πρίγιοβιτς, Μπρούνο Γκάμα, Πέτρος Μάνταλος, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Πάτρικ Βουό είναι οι πέντε παίκτες που ξεχώρισε to10.gr προκειμένου εσείς να ψηφίσετε ποιον θεωρείται ως τον MVP.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
Ο Σέρβος επιθετικός ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τον ΠΑΟΚ έστω και χωρίς να πιάσει κορυφαία απόδοση. Κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ισοφαρίζοντας στο 36’ με πέναλτι και κάνοντας το 2-1 στο 84’. Παράλληλα είχε μια μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος σε τετ α τετ με τον Κουέστα από τον οποίο και νικήθηκε.

Μπρούνο Γκάμα
Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει ο Άρης στο ντέρμπι. Έφτιαξε το γκολ της ομάδας του στο 3ο λεπτό, δίνοντας την ευκαιρία στον Γκαρσία να σκοράρει. Παράλληλα ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι στο 65’ από τον Ουάρντα, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε ο Χάζμα Γιουνές. Με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Πέτρος Μάνταλος
Ο άνθρωπος που καθάρισε το ματς με τον Απόλλωνα για την ΑΕΚ (2-0), καθώς στην φάση του γκολ έδειξε την κλάση του. Έπαιξε το 1-2 με τον Μπακασέτα, πέρασε σαν… σταματημένο τον Βαφέα και σκόραρε αφού «ξεγέλασε» τον Χουάντερσον. Επίσης είχε ένα καλό σουτ στο 19’, στο 81’ άγγιξε το γκολ, ενώ παράλληλα προσέφερε βοήθειες και ανασταλτικά.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης
Ο νεαρός, εξελίχθηκε σε «ήρωα» του Παναθηναϊκού στο 1-0 επί του Πανιώνιου. Μπήκε στο ματς στο 63’ και στο 72’ κατάφερε να λυτρώσει τους πράσινους με σουτ, έστω κι αν είχε τη… βοήθεια του Ντουρμισάι. Εκτός από το γκολ είχε μία ακόμα τελική και δεν επέτρεψε στον Κούρντι να ανέβει.

Πάτρικ Βουό
Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφερε να οδηγήσει τoν ΟΦΗ στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα όχι σε ένα τυχαίο ματς, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0). Ο Βουό βρήκε δίχτυα στο 35’ σε ένα εξαιρετικό γκολ με κεφαλιά το οποίο η ομάδα του διαφύλαξε μέχρι το φινάλε του ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ