ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0, με τον Ποντένσε να ξεχωρίζει από πλευράς ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0 για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Διαβάστε την κριτική των παικτών της πειραϊκής ομάδας.

Γιαννιώτης: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει στην φάση του γκολ που πέτυχε ο Βουό, καθώς ο επιθετικός του ΟΦΗ έκανε την κεφαλιά μόνος του και από πολύ κοντά.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο βελτίωσε την απόδοση του, προσπαθώντας να βοηθήσει και επιθετικά με τα ανεβάσματα του. Σίγουρα όμως δεν έπιασε στάνταρντς απόδοσης προηγούμενων αγώνων.

Μεριά: Σε αντίθεση με προηγούμενα ματς δεν έκανε καλή εμφάνιση. Κινήθηκε σε «ρηχά νερά» και έχει ευθύνη στην φάση του γκολ, καθώς και αυτός και ο Μιράντα έχασαν τον σέντερ φορ του ΟΦΗ.

Μιράντα: Δεν δικαίωσε τον προπονητή του, που του έδωσε την ευκαιρία. Δεν ήταν καλός και αντιμετώπισε προβλήματα. Πολύ κακή αντίδραση και του Πορτογάλου και του Μεριά στο γκολ που πέτυχε ο Βουό.

Τσιμίκας: Έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και είχε προβλήματα από την πλευρά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του και είχε αρκετές προωθήσεις από τα αριστερά.

Γκιγιέρμε: Ο Μαρτίνς περίμενε περισσότερα από τον Βραζιλιάνο μέσο σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας.

Καμαρά: Ο Καμαρά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και μάλλον έδειξε κουρασμένος.

Τουρέ: Ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων είχε τον ρόλο του επιτελικού μέσου αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους πειραιώτες.

Ποντένσε: Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς. Πήρε πρωτοβουλίες και από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Χριστοδουλόπουλος: Είχε δύο καλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες. Σίγουρα όμως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν περισσότερα από τον διεθνή άσο.

Γκερέρο: Έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με την κοντινή κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο Ισπανός στράικερ.

Νάτχο: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό στην κυκλοφορία της μπάλας. Πήρε πρωτοβουλίες αλλά στάθηκε άτυχος ενώ στο 91’ ο διαιτητής Σέζος δεν του έδωσε πέναλτι σε σουτ που βρήκε το χέρι του Ποτουρίδη.

Φετφατζίδης: Έκανε αρκετές επιθέσεις από τα δεξιά και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ. Ήταν δραστήριος αν και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει τελειώσει πιο γρήγορα την φάση. Ήταν πάντως από τους παίκτες που βοήθησαν στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μάνος: Πέρασε στο ματς και έδωσε μάχες αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση για τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ