«Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι, γνωρίζαμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού»

«Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι, γνωρίζαμε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού»

Τάδε έφη Βαγγέλης Πλατέλλας, σε δηλώσεις του μετά το ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό και τη νίκη των Κρητικών με 1-0.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, εκ των κορυφαίων παικτών του ΟΦΗ στο νικηφόρο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τη πρώτη νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του ήξεραν πώς να παίξουν και που να χτυπήσουν για να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε βραχύσωμος επιθετικός στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους 3 βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου τα μέγιστα. Ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Ήμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Ερωτηθείς για τη φάση του γκολ ανέφερε: «Κάναμε μια κομπίνα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Μας βγήκε κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ξέραμε ότι υπάρχουν κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού και όντως αυτά φάνηκαν».

Αναφορικά με τη νέα εποχή στα διοικητικά του ΟΦΗ: «Σίγουρα το να έχεις αυτούς του ανθρώπους δίπλα σου είναι πολύ σημαντικό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε το 100% στο γήπεδο».

Σχετικά με τους στόχους του ΟΦΗ: «Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στη Superleague και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τον εαυτό του: «Κάθε παίκτης, όταν αλλάζει περιβάλλον, θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Αρχίζω και βρίσκω τα πατήματα μου κι είναι πολύ σημαντικό, γιατί κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βοηθά την ομάδα του».

Τέλος κατέληξε: «Είναι λογικό να ξεφύγει το μυαλό μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε. Ήταν μόνο τρεις βαθμοί και πρέπει να δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερό μας εαυτό για να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ