«Ο Άρης δεν μπορούσε να κοντράρει τον ΠΑΟΚ»

«Ο Άρης δεν μπορούσε να κοντράρει τον ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για το διπλό του Δικέφαλου στο Χαριλάου και για τον «Killer» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Χρήστος Δημόπουλος στα χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ (πριν «πουλήσει» τον Δικέφαλο για να πάει στον Παναθηναϊκό) είχε το παρατσούκλι «Φονιάς». Ο Αλεξάνταρ Πριγιοβιτς έχει το ίδιο προσωνύμιο, αλλά στα αγγλικά, καθώς η ίδια η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τον έχει χαρακτηρίσει ως «Killer».

Ο Δημόπουλος μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96.1» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο Χαριλάου, αλλά και για τον Πρίγιοβιτς και τις πιθανότητες να πάρει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα.

Αρχικά για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου είπε: «Θα ξεκινήσω με τον Άρη. Ο Άρης όταν προηγήθηκε δεν το πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει. Δεν έχει παίκτες νικητές και φάνηκε στο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιους παίκτες αφού κέρδισε το παιχνίδι χωρίς να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε την απόδοση που αναμενόταν αλλά τον Άρη τον περίμενα για μεγάλα πράγματα. Χθες είδα ότι μπορεί να κερδίσει μόνο τις μικρές ομάδες. Ψυχολογικά δεν μπορούσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες πέταξαν μέσα τις φανέλες και πήραν το διπλό. Δεν μπορούσε να κοντράρει ο Άρης τον ΠΑΟΚ, ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία»

Για τον Πρίγιοβιτς είπε: «Ο άνθρωπος είναι μεγάλος σκόρερ, αφού δεν ακούμπησε την μπάλα 84 λεπτά και πέτυχε δύο γκολ. Δεν πρέπει να βγαίνει αλλαγή ο Πρίγιοβιτς, αφού ανά πάσα στιγμή θα σου κάνει το γκολ».

Για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που ακολουθεί: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι στην Τούμπα. Οι πιτσιρικάδες παίζουν καλά μέχρι στιγμής αλλά θα δούμε…».

Για τον Βέρνμπλουμ: «Καλός παίκτης ο Βέρνμπλουμ. Δεν έχει δείξει κάτι ακόμη, θέλει δουλειά, αλλά είναι καλός».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει φέτος. Αν δεν το πάρει και φέτος ας βάλει πιτσιρίκια, τι να τους κάνει τους παίκτες; Φέτος είναι η ευκαιρία του!»

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο Βικελίδης: «Όταν έχεις τον κόσμο μαζί σου και δεν μπορείς να παίξεις μπάλα, τι να σου κάνω; Ο Άρης πήγε για την ισοπαλία, θα ήταν ευχαριστημένος με αυτήν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ