Τα «κλειδιά» του Λεβαδειακού στον Τζουζέπε Σανίνο

Τα «κλειδιά» του Λεβαδειακού στον Τζουζέπε Σανίνο

Νέος προπονητής του Λεβαδειακού είναι ο 61χρονος Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα οι Βοιωτοί το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10).

Ο Γιάννης Κομπότης είχε αποφασίσει να διακόψει τη συνεργασία του με τον Απόστολο Μάντζιο και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ήρθε και η σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ από to10.gr. Λίγες στιγμές μετά, η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε και τον αντικαταστάτη του Έλληνα κόουτς, που θα είναι ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο. Ο 61χρονος προπονητής έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας διατελέσει τεχνικός της Παλέρμο (2012,2013) και της Σιένα (2011-12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Giusepe Sannino καθώς επίσης και του βοηθού προπονητή Jiovanni Cusatis του γυμναστή Enrico Perri και του αναλυτή Stefano Albertoli.

Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο γυμναστής Λουκάς Λούλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Τόσκας.

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού έχει μεγάλη εμπειρία. Ο Giusepe Sannino έχει δουλέψει σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας και έχει φθάσει μέχρι τη Serie A προπονώντας ομάδες όπως η Παλέρμο και η Σιένα. Και είναι από τους λίγους Ιταλούς προπονητές που έχουν δουλέψει εκτός συνόρων (Γουότφορντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ