Παντελίδης: «Ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ήταν αρκετά απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου και με τα λεγόμενά του άφησε υπόνοιες παραίτησης.

Παντελίδης: «Ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις» | to10.gr

Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου μετά από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο με 3-2. Ο προπονητής των Αρκάδων αφού αρχικά υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε τις ευκαιρίες για τη νίκη, εν συνεχεία τα «έχωσε» στους παίκτες του λέγοντας ότι στο τέλος της αναμέτρησης έκαναν τα ίδια λάθη που κάνουν εδώ και 6 αγωνιστικές. Ο Παντελίδης μάλιστα πήγε την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω, αφήνοντας υπόνοιες παραίτησης από τον Αστέρα. Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης:

«Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά πολύ φλύαροι, θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε γενικότερα ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος κάναμε τα ίδια λάθη που κάνουμε για 6 παιχνίδια. Έχουμε δεχθεί σε 7 παιχνίδια περισσότερα από στατικές φάσεις και πέναλτι, από ό,τι είχαμε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης, είναι δικά μας λάθη. Δεν γίνεται να συμβαίνει σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, αλλά ίσως μετά το σημερινό να έχουμε εξελίξεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο