Ο Κουλούρης και οι άλλοι…

Ο Κουλούρης και οι άλλοι…

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ευθύμη Κουλούρη και χαμόγελα άρχισαν να ξεπροβάλλουν από μια άλλη γειτονιά της Ελλάδας...

Ο Δημήτρης Πέλκας έσπευσε να του βγάλει το καπέλο μέσω social media. «Μόνος σου, Κουλούρη». Παρόμοιο το συναίσθημα σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όταν κάποιο από τα «δικά του» παιδιά αποδειχτεί καθοριστικός για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται δανεικός. Ο Ευθύμης Κουλούρης το βράδυ της Δευτέρας (22/10) ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μεγάλη επικράτηση του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι (3-2).  Ο Έλληνας φορ σκόραρε δις, ανοίγοντας το σκορ στο 42′ και διαμορφώνοντάς το στο 88′ (μετά την κεφαλιά – ασίστ του Χατζηισαΐα).

Ο 22χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο ως δανεικός το καλοκαίρι και η… ασπρόμαυρη συνοικία μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο Έλληνας άσος μάλιστα στις έξι συμμετοχές του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει τέσσερις φορές (1ος σκόρερ της Superleague) και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Έχει ακόμα δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League έχοντας βρει δίχτυα μία φορά, ενώ μετράει ακόμα μια παρουσία στο Κύπελλο, συν ένα γκολ. Συνολικά 9 συμμετοχές, 6 γκολ, 1 ασίστ. Το κενό του βιρτουόζου Αμρ Ουάρντα (εκ των διακριθέντων της περυσινής σεζόν) φαίνεται πως έχει καλυφθεί επαρκώς και στην συμπρωτεύουσα γνωρίζουν πως ένα γρανάζι είναι έτοιμο να μπει στη μηχανή τους.

Πέρυσι, οι δανεικοί του Δικέφαλου του Βορρά στον Ατρόμητο έγιναν… Πρίγκιπες στη δυτική όχθη συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Φέτος η πορεία αναμένεται παρόμοια, γιατί η «συνταγή» παρέμεινε ίδια. Ο Αυστριακός κόουτς της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στο κέντρο της άμυνας, ενώ βασικός και αναντικατάστατος είναι και ο Δημήτρης Γιαννούλης στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν των Περιστεριωτών.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους; Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουσέσκου, έτσι οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος να ρίχνει αυλαία, ο Έλληνας άσος έχει χρόνο συμμετοχής σε έξι παιχνίδια της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Μάρκο Μιχόγεβιτς κατηφόρισαν αμφότεροι στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού στο ρόστερ των Ασπρόμαυρων και οι δύο αναζήτησαν μια ομάδα στην οποία θα είχαν πιο σημαντικό ρόλο και οι Μελανόλευκοι που θα παλέψουν για την παραμονή πόνταραν πάνω τους.

Ο 22χρονος Βόσνιος στόπερ μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά στο Γεντί Κουλέ το βράδυ της Κυριακής (21/10) στο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0).  Συνολικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος τον έχει ρίξει στη «μάχη» τέσσερις φορές έως τώρα. Από πλευράς του ο νεαρός ακραίος αμυντικός έχει αγωνιστεί 7 λεπτά κόντρα στη Λαμία στο 1-1 των Κρητικών και βρίσκεται εν αναμονής της ευκαιρίας για περαιτέρω αποδείξεις.

Ιδιαίτερης μνείας, χρίζει και η παρουσία του Λάζαρου Λάμπρου στη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Eredivisie Φορτούνα Σιτάρντ.  Ο Έλληνας άσος, ήταν ο πρωταγωνιστής στην εντός έδρας νίκη με 3-1 της ομάδας του επί της Ντε Γκράαφσαπ το βράδυ της Κυριακής (21/10). Σκόραρε δις, στο 38ο και το 83ο λεπτό αγωνιζόμενος για σχεδόν ολόκληρο το 90λεπτο (αντικαταστάθηκε στο 87′ από τον Σμέετς). Το ρίσκο στο όνειρο, μόλις άρχισε να αποδίδει καρπούς.

Αναλυτικά:

Ευθύμης Κουλούρης, Ατρόμητος
Δημήτρης Χατζηισαΐας, Ατρόμητος
Δημήτρης Γιαννούλης, Ατρόμητος
Γιάννης Μυστακίδης,  ΠΑΣ Γιάννινα
Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ΟΦΗ
Μάρκο Μιχόγεβιτς, ΟΦΗ
***
Πέδρο Ενρίκε, Αστάνα
Χάρης Χαρίσης, Κορτράικ
Τιμπό Μουλέν, Ανκαραγκουτσού
Λάζαρος Λάμπρου, Φορτούνα Σιτάρντ
***
Ματθαίου, Παπαδόπουλος, Κάκκο, Μούτσα – ΑΕ Καραϊσκάκης
Πατράλης, Δόξα Δράμας
Κούστα, Μαρκόφσκι – Αιγινιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ