Αυτά είπε ο Μαρτίνς στο Ρέντη

Αυτά είπε ο Μαρτίνς στο Ρέντη

To10.gr σας παρουσιάζει την πρώτη αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα στο Ηράκλειο. Πως κύλησε η μέρα στο Ρέντη. Το βίντεο που έδειξε στους παίκτες του ο Πορτογάλος και οι αρχικές παρατηρήσεις σε ήρεμο ύφος. Διαβάστε πότε ανέβηκε ο τόνος της φωνής του 48χρονου τεχνικού και ατομική κριτική σε κάθε παίκτη για τα λάθη. Τι έλεγαν οι ερυθρόλευκοι για την ήττα και τις διαιτητικές αποφάσεις του Σέζου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κρατήσει τους παίκτες της ομάδας του στο Ρέντη, μετά την επιστροφή από την Κρήτη. Είχε προφανώς τους λόγους του ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την ήττα των πειραιωτών στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.

Και στην διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να στείλει μηνύματα στους παίκτες του Ολυμπιακού, μιλώντας τους για τα όσα έγιναν στην Κρήτη. Και η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς είχε να κάνει πολλές παρατηρήσεις στους παίκτες του, με τον Πορτογάλο πάντως να είναι ήρεμος στην διάρκεια της ομιλίας του.

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει τον τόνο της φωνής του, εκτός από κάποιες περιπτώσεις στις οποίες αναφέρθηκε σε πολύ μεγάλα λάθη των παικτών του, όπως για παράδειγμα στο γκολ του ΟΦΗ. Εκεί ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την κακή αντίδραση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.

Ο Μαρτίνς λοιπόν επέλεξε να δείξει βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από τον κυριακάτικο αγώνα στο Ηράκλειο. Αφού πρώτα εξέφρασε για μιαν ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, στην συνέχεια αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν.

Ο Πορτογάλος προπονητής στάθηκε μάλιστα ιδιαίτερα στο κακό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων, λέγοντας στους παίκτες του πως δεν είχαν σωστή νοοτροπία στο πρώτο ημίχρονο. Αναφερόμενος μάλιστα στο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο για την ομάδα του να έχει αυτή την αντίδραση.

Παρατηρήσεις σε κάθε παίκτη

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς στάθηκε στην απόδοση κάθε παίκτη κάνοντας συγκεκριμένες παρατηρήσεις σε όλους τους ερυθρόλευκους που αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού κάνει παρατηρήσεις ξεχωριστά σε κάθε παίκτη της ομάδας του. Το έχει κάνει και σε προηγούμενα παιχνίδια αλλά αυτή την φορά είχε πολλά παράπονα από σχεδόν όλους τους παίκτες του.

Αυτό που ενόχλησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή των πειραιωτών, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του, είναι η νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του στο ματς και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. «Αυτό δεν επιτρέπεται για την ομάδα μας» ήταν η ατάκα του Πορτογάλου.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το ματς με την Ντουντελάνζ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είμαστε σκασμένοι για την ήττα»

Ένα στοιχείο που σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει με τα συναισθήματα των παικτών του Ολυμπιακού μια μέρα μετά την ήττα στο Ηράκλειο. Έχει σημασία να σταθεί κάποιος στις αντιδράσεις των παικτών της ομάδας του λιμανιού, στα όσα τους είπε ο προπονητής τους.

«Είμαστε σκασμένοι για την ήττα» έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Κανείς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια καθώς οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι αναγνώριζαν ότι δεν έπαιξαν καλά.

«Πέναλτι δεν έδωσε και το κόρνερ δεν υπήρχε»

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξαν και πολλές αναφορές στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε από τον Σέζο, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να λένε στο Ρέντη. «Το πέναλτι δεν το έδωσε. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί την κακή μας εμφάνιση, αλλά ήταν μπροστά στην φάση και δεν το έδωσε».

Επίσης χρήζει ιδιαίτερης μνείας η συζήτηση μεταξύ των παικτών της ομάδας του Πειραιά για την φάση του γκολ του ΟΦΗ. «Δεν υπήρχε κανένα κόρνερ. Η μπάλα δεν είχε βγει εκτός γραμμής και ο βοηθός έκανε λάθος. Δεν υπήρχε κόρνερ στην φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ του ΟΦΗ» έλεγαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ