«Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στους 8 ή στους 4 του Europa League αν το πιστέψει!»

«Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στους 8 ή στους 4 του Europa League αν το πιστέψει!»

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης είναι πολύ αισιόδοξος και για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Δικέφαλου.

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τη Βίντι που ακολουθεί και είπε: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει εύκολα, εξαρτάται καθαρά από εκείνον το αποτέλεσμα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεν τίθεται θέμα. Μέσα στην Τούμπα τον καλό ΠΑΟΚ δεν θα μπορούν να τον δυσκολέψουν. Η Βίντι είναι μία μαχητική ομάδα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι και ευάλωτη. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει γρήγορα ένα γκολ τότε θα επικρατήσει εύκολα. Στις αντεπιθέσεις είναι αρκετά επικίνδυνοι, θα δούμε μία σφιχτή ομάδα κάτι που ξέρει και ο ΠΑΟΚ πως να το αντιμετωπίσει. Οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση μετά την νίκη επί του Άρη».

Σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Europa League είπε: «Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες επί τις Βίντι εξασφαλίζει την πρόκριση. Ας δούμε πρώτα το παιχνίδι στην Τούμπα, που αν θα το πάρει θα έχει και πάλι ξεκάθαρο προβάδισμα. Άμα κερδίσει θα πάει στο δεύτερο παιχνίδι πιο άνετα. Αν ο ΠΑΟΚ βάλει ως στόχο να πάει στους 8 ή στους 4, θα πάει! Πρέπει να το πιστέψουν γιατί το Europa League είναι ένας θεσμός οπού ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει, το θέμα είναι το πως θα ικανοποιηθούν μέχρι την πορεία στους 32. Είναι ένας θεσμός που ανεβάζει τον σύλλογο, αξίζει να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Όταν είσαι μεγάλος σύλλογος σαν τον ΠΑΟΚ, με ρόστερ 25 παικτών, με τα οικονομικά όλα τακτοποιημένα, το μόνο πράγμα που πρέπει να σκέφτεσαι είναι να είσαι μέσα στα αγωνιστικά πλάνα. Αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν φιλοδοξίες μπορούν να κατακτήσουν τα πάντα. Στο πρωτάθλημα πάει τρένο η ομάδα και ακόμα δεν έχει παίξει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Καθαρίζει άνετα τα παιχνίδια, πέρασε όλα τα ντέρμπι με επιτυχία οπότε τώρα είναι η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην Ευρώπη. Να πιστέψουν ότι είναι εφικτό να φτάσουν πολύ ψηλά στο Europa League».

Σχετικά με τον Βέρνμπλουμ: «Εγώ βλέπω πως τον αξιοποιεί ο προπονητής του. Ενώ διαβάζαμε πολύ θετικά πράγματα, ο Λουτσέσκου τον κρατάει στον πάγκο. Ίσως φταίει ότι ήρθε αργά και η ομάδα πρόλαβε να δέσει, οπότε μπορεί να θέλει να τον εντάξει σιγά σιγά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει την συνοχή και την περσινή ομάδα για πρώτη φορά».

Σχετικά με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: «Εύχομαι να τα καταφέρουμε! Και μόνο που το λέω με πιάνει ρίγος, φάγαμε αδικίες, φάγαμε σφαγές, ισχυροποιήθηκαν όλοι μέσα στον σύλλογο αλλά έφτασε ο χρόνος και ο ΠΑΟΚ δίκαια βρίσκεται πρώτος. Αρκεί να μην έχουμε φαγωμάρες και έτσι θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Σχετικά με το ποια ομάδα θεωρεί αντίπαλο του ΠΑΟΚ για τον τίτλο: «Νομίζω ότι όλες οι ομάδες των Αθηνών είναι οι πιο επικίνδυνες. Το ποιος θα είναι θα αποδειχτεί στην πορεία, μην υποτιμάτε τον Παναθηναϊκό. Φέτος βάζει γυαλιά σε όλους και μπράβο τους γιατί κάνουν κάτι αναγκαστικά αλλά αποδεικνύεται περίτρανα ότι μπορούμε να βασιστούμε στα Ελληνόπουλα, σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα μπορείς να κάνεις πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι παράδειγμα προς μίμηση, αφού στέλνει ένα μήνυμα να χτίσουν οι υπόλοιποι ομάδες με Έλληνες παίκτες».

Σχετικά με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Πιστεύω θα κάνει την πρώτη ήττα ο Παναθηναϊκός. Είπαμε πριν ωραία ομάδα, νέα παιδιά αλλά πιστεύω μέσα στην Τούμπα θα λυγίσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς, δεν πρέπει όμως να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ