Πέσιμο σε δημοσιογράφους από οπαδούς του Ατρόμητου

Πέσιμο σε δημοσιογράφους από οπαδούς του Ατρόμητου

Σε απόσταση ενός μέτρου βρέθηκαν οργανωμενοι του Ατρόμητου με δημοσιογράφους. Χυδαίες εκφράσεις και ευχές για νοσοκομεία, με σεκιούριτι του γηπέδου να μην ανοίγει την πόρτα για να περάσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Λίγο έλειψε να υπάρξουν και χειρότερα στο γήπεδο του Περιστερίου, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Τύπου που περίμεναν να ανοίξει μια πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ώστε να πάνε στην αίθουσα Τύπου, όπως συμβαίνει πάντα.

Ωστόσο, ο σεκιούριτι που ήταν επιφορτισμένος να ανοίξει την πόρτα για να περάσουν οι δημοσιογράφοι ανακοίνωσε πως έχει εντολή να μην ανοίξει μέχρι να φύγουν όλοι οι οπαδοί από το γήπεδο! Στην ερώτηση δημοσιογράφου τι θα γίνει αν μείνουν για μια ώρα οι φίλαθλοι δεν είχε απάντηση και λίγο αργότερα έγινε λεκτική επίθεση από ομάδα οπαδών.

Όπως έφευγαν οπαδοί του Ατρόμητου από το γήπεδο πέρασαν δίπλα στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν περισσότερο από δέκα λεπτά εκεί, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν χοντρά.

«Ό,τι σας λένε το γράφετε για 500 ευρώ. Στο γιατρό να τα φάτε και στα νοσοκομεία. Μουν@@@. Λίγα με τον Ατρόμητο ρε που@@@. Έρχεστε εδώ και γράφετε ό,τι σας λένε. Ο Ατρόμητος σας φταίει ρε αρχ@@@», ήταν μερικές από τις εκφράσεις και μάλιστα σε απόσταση του ενός μέτρου.

Στις εκκλήσεις των εκπροσώπων του Τύπου να ανοίξει η πόρτα για να περάσουν να πάνε να κάνουν τη δουλειά τους, ο σεκιούριτι απαντούσε πως πρέπει να φύγουν πρώτα οι οπαδοί.

Οι ίδιοι οπαδοί που έβριζαν με χυδαίο τρόπο και λίγο έλειψε να χειροδικήσουν. Τελικά, έπειτα από τις φωνές όλων αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα, με τους οπαδούς να αυξάνονται απειλητικά και τη λεκτική επίθεση να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ