Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Δεκτή επί της αρχής έγινε από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ - Παπαδόπουλος: «Η υπερψήφιση της τροπολογίας αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου ένα όνειρο ετών να πάρει σάρκα και οστά»

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς το απόγευμα της Τρίτης ψηφίστηκε επί της αρχής η ρύθμιση που είχε κατατεθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού και αφορούσε το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Η τροπολογία είχε κατατεθεί στο πλαίσιο της συζήτησης: «Ίδρυση Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης» και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής: «έγινε δεκτή επί της αρχής».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν αφορά μόνο το θέμα της έκτασης, αλλά σε αυτήν συγκαταλέγονται επίσης οι χρήσεις γης, οι συντελεστές δόμησης, τα θέματα parking, δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, ο περιβαλλοντικός σχεδιασμός, αλλά και διάφορα θέματα αρχαιολογίας. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε θέμα για την αναγκαιότητα μιας ρύθμισης, η οποία θα προβλέπει όλα τα ζητήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν πριν ή κατά τη διάρκεια των εργασιών, προκειμένου να αποφευχθούν οι γραφειοκρατικες καθυστερήσεις.

Μετά την πληρωμή των χρεών, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το να υλοποιήσει το όνειρο εκατομμυρίων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με την κατασκευή ενός νέου γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας. Οι Ασπρόμαυροι μετά τις σημερινές εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα την υπόθεση της ανέγερσης του νέου τους γηπέδου. Τον ΠΑΟΚ στη Βουλή εκπροσώπησαν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Αχιλλέας Μαυρομάτης, με τον πρώτο να δηλώνει μετά την ψήφιση της τροπολογίας ότι ένα «όνειρο ετών παίρνει σάρκα και οστά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εκπροσωπώντας τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. χαιρετίζω τη σημερινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου για τη στήριξή τους στη νομοθετική ρύθμιση, που είναι απαραίτητη για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της Τούμπας.

Είμαι ευτυχής, που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αντιλήφθηκε το δίκαιο του αιτήματος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί από την ίδρυσή του το 1926 έως και σήμερα φωτεινό φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία. Η σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου ένα όνειρο ετών να πάρει σάρκα και οστά.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποσχόμαστε ότι το νέο γήπεδο. στόχος μας είναι, να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. που Θα την προβάλλει ακόμα περισσότερο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Τίποτα δεν τελειώνει σήμερα, σήμερα όλα αρχίζουν!

Το τέλος αυτής της διαδρομής Θα είναι το σφύριγμα του διαιτητή στο εναρκτήριο λάκτισμα του πρώτου αγώνα στη νέα Τούμπα…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ