Λάρισα: Στην πόρτα της εξόδου ο Φρίουι

Λάρισα: Στην πόρτα της εξόδου ο Φρίουι

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φέστα και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους Βυσσινί.

Τις τελευταίες του ώρες στο ρόστερ της Λάρισας διανύει όπως όλα δείχνουν ο Σάμι Φρίουι, με τον Αλγερινό επιθετικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 27χρονος στράικερ μετακόμισε στη Θεσσαλία για χάρη της ΑΕΛ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σωτήρη Αντωνίου. Η αποχώρησή του Ελληνα προπονητή και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Τζιανλούκα Φέστα δεν άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Φρίουι, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους Βυσσινί.

Ο Αφρικανός βρίσκεται εκτός πλάνων και η διοίκηση της Λάρισας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του Φρίουι, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτά στο πρωτάθλημα. Αν, μάλιστα, δεν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι άνθρωποι της Λάρισας είναι αποφασισμένοι θα κινηθούν νομικά κατά του παίκτη, προκειμένου να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ