Αυτό είναι το «ταβάνι» της ΑΕΚ για Σιμόες

Αυτό είναι το «ταβάνι» της ΑΕΚ για Σιμόες

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αντρέ Σιμόες αλλά όπως συνηθίζει, θέλει να το κάνει με τους δικούς του οικονομικούς όρους.

Ο Πορτογάλος χαφ της ΑΕΚ και ένα από τα βασικότερα κομμάτια της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν. Στην ΑΕΚ θέλουν να τον κρατήσουν στα κιτρινόμαυρα, αλλά σύμφωνα με την πάγια οικονομική πολιτική του συλλόγου, η πρόταση ανανέωσης θα γίνει με την οικονομική λογική που διέπει τον σύλλογο επί ηγεσία Μελισσανίδη.

Ο «Τίγρης» ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να δοθούν περισσότερα από 450.000 ευρώ για τον Σιμόες. Ανέφερε ότι σε κάθε μελλοντική μεταγραφή ή ανανέωση συμβολαίου θα ακολουθηθεί η ίδια συνετή στρατηγική που έχει φέρει στον σύλλογο οικονομική υγεία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα μείνει πιστός στον τρόπο λειτουργίας που σταδιακά έδωσε στην ΑΕΚ το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, πορεία σε Europa και Champions League και την έχει καταστήσει ικανή να χτίσει το νέο της γήπεδο.

450.000 ευρώ λοιπόν… ακατέβατα θα είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Σιμόες και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του παίκτη να αποδείξει έμπρακτα αν επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και να την οδηγήσει στη νέα εποχή και στην Αγιά Σοφιά ως Αρχηγός. Όσο για την Ένωση; Συνεχίζει στον δικό της δρόμο όπως ανέφερε και ο ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΣ σε προηγούμενο κείμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ