«Με την τροπολογία δε θα σκοντάψει στη γραφειοκρατία η Νέα Τούμπα»

«Με την τροπολογία δε θα σκοντάψει στη γραφειοκρατία η Νέα Τούμπα»

Ο βουλευτής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μίλησε για την τροπολογία που πέρασε στη Βουλή για να προχωρήσει η ανέγερση της Νέας Τούμπας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για την τροπολογία που πέρασε την Τρίτη 23/10 από τη Βουλή για την παραχώρηση των 29 στρεμμάτων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας για να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Αυτό που εξήγησε είναι ότι με τα 10 άρθρα της τροπολογίας, προβλέπονται τα πάντα ώστε να μην σκοντάψει η Νέα Τούμπα σε γραφειοκρατικά θέματα.

Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

«Σας είχα πει πως θα κάνουμε νομοθετική ρύθμιση αν χρειαστεί για να περαστεί η τροπολογία. Δεν περάσαμε τροπολογία ξεπέτα, έχει 10 κεφάλαια και καταπιάνεται με λεπτομέρειες για να μην σκοντάψει σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Ειπώθηκε διά στόματος Υπουργού ότι δίνονται 29 στρέμματα. Ο ΠΑΟΚ μας ζήτησε 21 στρέμματα, εμείς δώσαμε 29 και υπήρξε άριστη συνεργασία. Δεν υφίσταται ζήτημα των 7 στρεμμάτων που λέγεται ότι είναι στο Υπερταμείο.

Δεν κάνουμε καμία χάρη στον ΠΑΟΚ, το χρωστάμε στον λαό του ΠΑΟΚ και στον λαό της Θεσσαλονίκης. Να γίνει μια οικιστική παρέμβαση μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια που θα αλλάξει την περιοχή της Τούμπας ολοκληρωτικά, θα γίνει μια ευρωπαϊκή περιοχή. Ως βουλευτής ό,τι βοήθεια μου ζητηθεί και από τον Αρη, από τον Ηρακλή, από τον Απόλλων Πόντου θα τη δώσω! Είμαστε στο πλευρό των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Νομοθετικά ό,τι ήταν να το κάνουμε το κάναμε. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση Ιβάν Σαββίδη και δείχνει πως αυτό που λέει το κάνει πράξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ