Προπόνηση με Αναγνωστόπουλο στον Άρη

Προπόνηση με Αναγνωστόπουλο στον Άρη

Ο 24χρονος τερματοφύλακας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε δυο μέρες και προπονήθηκε κανονικά σήμερα (25/10).

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (28/10, 7.30 μ.μ.) συνεχίστηκε με τη σημερινή (25/10) πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Μοναδικός απών από τις ομαδικές ασκήσεις ήταν ο Φραν Βέλεθ, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω της υποτροπής στον οπίσθιο μηριαίο και θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα τις προηγούμενες δυο μέρες, προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, συμμετείχε κανονικά ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 48ώρο (ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ