Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Γκερέρο (pic)

Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Γκερέρο (pic)

Γλίτωσε τη ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, αλλά ο Ισπανός επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 εβδομάδες.

Ανακούφιση, αλλά και προβληματισμός. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ανακούφιση διότι δεν επιβεβαιώθηκε η ανησυχία του ιατρικού επιτελείου για ζημιά στον χιαστό και προβληματισμός, καθώς ο Ισπανός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 εβδομάδες.

Οπως έγινε γνωστό, η διάγνωση που προέκυψε μετά τη μαγνητική τομογραγία που έκανε ο Γκερέρο αναφέρει ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται σε περίπου 45 ημέρες. Με τον ποδοσφαιριστή να ξεκινάει από σήμερα τις θεραπείες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε ότι στο 17ο λεπτό του αγώνα με την Ντουντελάνζ ο Γκερέρο προσπάθησε να κερδίσει μια χαμένη μπαλιά στην επίθεση του Ολυμπιακού και στο τάκλιν που επιχείρησε το αριστερό του γόνατο κόλλησε στο χορτάρι, δίπλωσε και αυτομάτως ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος, έκανε νόημα για αλλαγή.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός μένει για τα επόμενα τουλάχιστον τρία παιχνίδια του με έναν επιθετικό: Τον Δημήτρη Μάνο. Καθώς και ο Αχμέντ Χασάν ταλαιπωρείται από μία θλάση, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης και όλο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου!

Σε ό,τι έχει να κανει με τα παιχνίδια που θα χάσει ο Γκερέρο, τώρα, εάν η αποκατάσταση και αποθεραπεία του τραυματισμού του εξελιχθούν ιδανικά, τότε δεν αποκλείεται να προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια με Μίλαν (13/12) και Λαμία (16 ή 17/12).

Αναλυτικά είναι πιθανό να χάσει τα εξής παιχνίδια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ