Η ΑΕΛ δεν ξεχνά τον Χαράλαμπο Μπλιώνα

Η ΑΕΛ δεν ξεχνά τον Χαράλαμπο Μπλιώνα

Σαν σήμερα 32 χρόνια πριν ο φίλαθλος της Λάρισας, Χαράλαμπος Μπλιώνας, έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που εκτόξευσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Τριάντα δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον χαμό του φιλάθλου της Λάρισας, Χαράλαμπου Μπλιώνα. Σε μία αναμέτρηση της ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ μία φωτοβολίδα οπαδών του Δικέφαλου του Βορρά καρφώθηκε στην καρωτίδα του άτυχου φιλάθλου. Η ομάδα της Λάρισας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτή την μαύρη επέτειο και εξέδωσε μία σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Του Αγίου Δημητρίου τότε. Του Αγίου Δημητρίου και σήμερα. Δεν αλλάζει το εορτολόγιο. Απλά αλλάζει ο καιρός κι έτσι συμπληρώνονται σήμερα 32 χρόνια από την -κυριολεκτικά- δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα.

Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Σαλονίκης, χέρι σαλονικιό έκοψε το νήμα της ζωής του Μπάμπη. Προς …δόξαν του χουλιγκανισμού και της απίστευτης οπαδικής αλητείας που ακόμα και σήμερα στραγγαλίζει τις ελάχιστες υγιείς δυνάμεις και τις όποιες ανιδιοτελείς προσπάθειες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τη μεγάλη «βυσσινί» οικογένεια, για την πραγματική οικογένεια της δαφνοστεφανωμένης ΑΕΛ, αυτός ο θάνατος δεν λησμονιέται. Και το αδικοχαμένο αίμα του Μπάμπη Μπλιώνα, θα παραμένει στους αιώνες εφιάλτης της οπαδικής αλητείας όσα προσωπεία αυτή κι αν αλλάζει.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ