Αντιδρά η ΠΑΕ Άρης για το πρόστιμο με ΠΑΟΚ

Αντιδρά η ΠΑΕ Άρης για το πρόστιμο με ΠΑΟΚ

«Εμείς γεμίζουμε τα γήπεδα και θα συνεχίσουμε να δείχνουμε τον δρόμο» τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, ενώ ακόμη αναζητούν τον λόγο που τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Όπως σας είχε ενημερώσει το «10» από την πρώτη στιγμή, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης έμειναν έκπληκτοι με την κλήση τους σε απολογία και πλέον σήμερα (26/10) με την επιβολή προστίμου για τη συμπεριφορά του κόσμου στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι κίτρινοι ούτε λίγο ούτε πολύ καλούνται να πληρώσουν 15000 ευρώ για ένα ματς κατά το οποίο δεν έγινε το παραμικρό, όπως τονίζουν και οι ίδιοι. Κύκλοι της ΠΑΕ μεταφέρουν πως δεν είναι λογικό για ένα ντέρμπι στο οποίο οι οπαδοί συμπεριφέρθηκαν υποδειγματικά να επιβάλλεται τιμωρία. Μάλιστα, συνεχίζουν, όλη η χώρα έγινε μάρτυρας και έδωσε τα συγχαρητήρια της για την εικόνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», που παρουσίαζε μεν πάθος αλλά χωρίς να σημειωθούν επεισόδια είτε εντός είτε εκτός γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ομάδας αισθάνονται πως η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και αναρωτιούνται αν τελικά στην Ελλάδα θέλουμε όντως τον κόσμο στα γήπεδα ή όχι. «Πάντως εμείς γεμίζουμε τα γήπεδα και θα συνεχίσουμε να δείχνουμε τον δρόμο», καταλήγουν χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ