Ατρόμητος : «Στηρίξαμε την εξυγίανση, αλλά αναθεωρούμε»

Ατρόμητος : «Στηρίξαμε την εξυγίανση, αλλά αναθεωρούμε»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Βασίλης Μπέτσης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας του για τη διαιτησία του Μάνταλου και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Βασίλης Μπέτσης μίλησε στο sport24 radio, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του, για τη διαιτησία του Μάνταλου. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ατρόμητου τόνισε πως οι Περιστεριώτες έχουν αρχίσει ν’ αναθεωρούν πολλά πράγματα.

«Ήμασταν από τους πρώτους που στηρίζαμε αυτήν την εξυγίανση, αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε κάποια πράγματα πίσω. Πήγαμε στην έδρα της ΑΕΛ και έγινε το ίδιο πράγμα με τον ίδιο διαιτητή.

Στην Τούμπα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Το Σάββατο ήταν μία κακή διαιτησία, όπου προσπαθούσε να διορθώσει το ένα λάθος με ένα άλλο. Υπήρχε μία ίδια φάση με αυτή του πέναλτι του Παναθηναϊκού, στην οποία ο διαιτητής θα μπορούσε να μας είχε δώσει πέναλτι. Θεωρούμε, όπως γράφει και η ανακοίνωση ότι κάποιοι δε μας θέλουν ψηλά.

Εμείς τη Δευτέρα θα απευθυνθούμε σε αυτούς που πρέπει. Ήμασταν από τους πρώτους που στηρίζαμε αυτήν την εξυγίανση, αλλά όταν βλέπεις απανωτά χτυπήματα αναθεωρείς», υποστήριξε ο Μπέτσης.

Ο πρόεδρος της περιστεριώτικης ΠΑΕ ρωτήθηκε και για τα όσα καταλογίζει ο Παναθηναϊκός σε παράγοντες του Ατρόμητου, με τον Βασίλη Μπέτση να επισημαίνει.

«Δεν υπήρχε τίποτα. Φραστικές επιθέσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του Παναθηναϊκού. Τα έχουμε με τη διαιτητική τριάδα.

Έχουμε παίξει δεκάδες φορές με τον Παναθηναϊκό και έχουμε επιδείξει άψογη φιλοξενία. Έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και καμία ομάδα δεν είχε παράπονο για τη φιλοξενία.

Δεν μπορεί να έχει παράπονο ο Παναθηναϊκός. Επίσης, δε στεκόμαστε στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Καλό είναι να βρει το δρόμο του, διότι είναι μεγάλη ομάδα. Προσπαθήσαμε να είναι όσο πιο ήπιο γίνεται το κλίμα. Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να βρει το δρόμο του, διότι τον θέλει το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με το αν ο Ατρόμητος έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε. «Βάσει ψυχής μπορούμε. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Θα είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, με σχεδόν όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας, στα οποία πήραμε θετικά αποτελέσματα. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι δύσκολα και κοιτάμε το επόμενο ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ