Τον γιο του Σαμπανάτζοβιτς φέρνει η ΑΕΚ! (vids)

Τον γιο του Σαμπανάτζοβιτς φέρνει η ΑΕΚ! (vids)

Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιο του θρυλικού Ρέφικ! Ο 19χρονος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και από τον Ιούνιο θα φοράει τα κιτρινόμαυρα – Το story της μεταγραφής και το who is who του νεαρού άσου.

Σε μία μεταγραφή με παρόν, αλλά και πλούσιο μέλλον, προχώρησε η ΑΕΚ! Η Ενωση άπλωσε τα δίχτυα της στη Βοσνία και… ψάρεψε τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιο του θρυλικού Ρέφικ. Οι Κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 19χρονο άσο της Ζελέζνιτσαρ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως «8άρι». Ο διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βοσνίας, Ανέλ, «έκλεισε» στους πρωταθλητές Ελλάδας και από τον Ιούνιο θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δούλευαν αρκετό καιρό την περίπτωσή του και τελικά οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς, με τον νεαρό άσο να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και να ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο Ανέλ είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου του 1999 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ζελέζνιτσαρ. Ξεκίνησε από την Κ17 της βοσνιακής ομάδας και τον Οκτώβρη του 2016 προωθήθηκε στην Κ19. Από τον Ιούλιο του 2017 αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα, με την οποία έχει παίξει συνολικά σε 40 παιχνίδια. Φέτος, είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της Ζελέζνιτσαρ, έχοντας μέχρι στιγμής «γράψει» 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έχει παίξει 9 ματς πρωταθλήματος, 4 αγώνες στα προκριματικά του Europa League και 1 παιχνίδι Κυπέλλου, στα οποία έχει σκοράρει 1 γκολ. Σε δύο από τα 14 παιχνίδια μάλιστα αγωνίστηκε και ως κεντρικός μέσος.

Η ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του και εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τη ομάδα της Βοσνίας για την απόκτησή του. Τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά σε συμφωνία, η οποία οριστικοποιήθηκε μετά το ταξίδι που έκαναν στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ζελέζνιτσαρ, Σενάντ Μισίμοβιτς και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Αμέρ Ντούβιακ. Οι δύο παράγοντες ήρθαν στη χώρα μας και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Ενωσης, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για τη μεταγραφή του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Μετά το deal ο ισχυρός άνδρας της Ζελέζνιτσαρ μίλησε για την υπόθεση του 19χρονου άσου και έκανε λόγο για μια πολύπλευρη συνεργασία με την ΑΕΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZwvaEh9s0RI

«Ξεκινάει μια συνεργασία με την ΑΕΚ. Ηταν επιθυμία του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς να έρθει ο γιος του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων. Η συμφωνία των Κιτρινόμαυρων με την πλευρά του παίκτη είναι για 5 χρόνια. Ο Ανέλ, ωστόσο, μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει στη Ζελέζνιτσαρ για να βελτιωθεί και να εξελίξει το ταλέντο του. Από τον Ιούνιο θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα για χάρη των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα για να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ