Οι πρώτες επισκέψεις σκάουτερ στην Τούμπα για Ζαμπά

Οι πρώτες επισκέψεις σκάουτερ στην Τούμπα για Ζαμπά

Την Πέμπτη στην Τούμπα βρέθηκαν σκάουτερ από δύο πορτογαλικές ομάδες για να δουν τον Λέο Ζαμπά που όμως δεν έπαιξε. Το ίδιο θα κάνουν και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά με τη διαφορά ότι δεν θα είναι και οι μοναδικοί.

Από τις 6 Οκτωβρίου to10.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδα για τον Λέο Ζαμπά.

Την Πέμπτη στην αναμέτρηση με την Βίντι στις κερκίδες της Τούμπας βρέθηκαν δύο εκπρόσωποι ομάδων από την Πορτογαλία. Σκάουτερ από Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να δουν αγωνιζόμενο τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τους έκανε την χάρη, καθώς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Ούγγρους.

Ωστόσο, όπως λέγεται στην Πορτογαλία, στα μπλοκάκια τους κρατήθηκαν τα ονόματα των Πέλκα και Πασχαλάκη. Το όνομα του πρώτου είναι γνωστό από την θητεία του στην Βιτόρια Σετούμπαλ. Στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό θα βρεθούν και πάλι εκπρόσωποι των δύο πορτογαλικών ομάδων ευελπιστώντας πως αυτή την φορά θα δουν αγωνιζόμενο τον 20χρονο επιθετικό.

Στο ματς με του Πράσινους δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν παρέα από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού κι αυτό φαίνεται και από το ενδιαφέρον που δείχνει η ίδια η UEFA στέλνοντας συνεργείο στην Θεσσαλονίκη για να πάρει συνέντευξη από τον Λέο Ζαμπά. Όλο αυτό το ενδιαφέρον για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή είναι πολύ τιμητικό για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να έχουν φροντίσει να προστατέψουν το περιουσιακό τους στοιχείο βάζοντας στο συμβόλαιό του, buy-out 20 εκατ. ευρώ.

Στην Τούμπα γνωρίζουν πως αργά η γρήγορα ο ποδοσφαιριστής θα φύγει και για να μην την πάθουν όπως με την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες έχουν ρίξει την προσοχή τους όλη πάνω στον νεαρό επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ