«Σκοτωμός» από σκάουτερ για Ζαμπά

«Σκοτωμός» από σκάουτερ για Ζαμπά

O Λέο Ζαμπά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο UEFA Europa League και μαζί ξεκίνησαν τα... πρώτα τηλεφωνήματα από ευρωπαϊκές ομάδες και μεγάλα μανατζερικά γραφεία για... λεπτομέρειες και αφίξεις! Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ο Λέο Ζαμπά πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την Ασπρόμαυρη φανέλα και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ το βράδυ της Πέμπτης (4/10) στη Borisov Arena. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε δύο γκολ, σε μόλις δύο τελικές προσπάθειες, δημιούργησε άλλα δύο για τους Πρίγιοβιτς και Πέλκα. Είχε ποσοστό ευστοχίας στις πάσες 88,6% με 39 επιτυχημένες μεταβιβάσεις στις 44 που επιχείρησε.

Ο 20χρονος επιθετικός δικαίως στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Player of the Week» για λογαριασμό της UEFA στο Europa League πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του τον Πάτρικ Κουτρόνε, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Σαν Σίρο κόντρα στον Ολυμπιακό και σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Μίλαν με 3-1, τον Αλφρέντο Μορέλος, που σκόραρε κι αυτός δύο φορές στη μεγάλη νίκη των Ρέιντζερς επί της Ραπίντ Βιέννης και τον Ισλάμ Σλιμανί, που οδήγησε με δύο γκολ την Φενερμπαχτσέ στη νίκη επί της Σπαρτάκ Τρνάβα.

Ο Ζαμπά που έκανε απόσβεση ενός μέρους από τα χρήματα που επένδυσε ο ΠΑΟΚ πάνω του, αγοράζοντας τον από την Άχματ Γκρόζνι, αυτή την στιγμή θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον ευρωπαϊκό χάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων που είναι στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας. Μάλιστα ομάδες από Αγγλία, Ισπανία Γαλλία και Ιταλία έχουν επικοινωνήσει με μεγάλα μανατζερικά γραφεία ζητώντας να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Ο 20χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως δείχνουν τα πράγματα θα παρακολουθείτε στενά από σκάουτερ ομάδων. Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα βρεθούν αρκετοί στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και όπου παίζει ο Δικέφαλο, για να δουν τον Λέο Ζαμπά ζωντανά θέλοντας να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική του αξία.

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει την μεγαλύτερη ρήτρα σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Όποια ομάδα θελήσει να πάρει τον Λέο Ζαμπά από την Τούμπα θα πρέπει να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό. Στον Δικέφαλο δεν πρόκειται να κάνουν καμία έκπτωση και αυτό το έχει δείξει και στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όταν ομάδες από την Κίνα και την Ευρώπη προσέφεραν πολύ λιγότερα για να αποκτήσουν τον Σέρβο επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ