Ατάκες-φωτιά Μελισσανίδη για Σιμόες, Μπακασέτα, Λάζαρο (μέρος 2ο)

Ατάκες-φωτιά Μελισσανίδη για Σιμόες, Μπακασέτα, Λάζαρο (μέρος 2ο)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο δεύτερο μέρος των όσων είπε στους δημοσιογράφους είχε... Λάζαρο, Σιμόες, Μπακασέτα, Ουζουνίδη και προπονητικό κέντρο.

Σαφώς και μια τόσο εκτενής και έντονη κουβέντα όπως αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους δημοσιογράφους, δεν θα μπορούσε να μην… περιλαμβάνει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Και όταν ρωτήθηκε σχετικά ο «Τίγρης» η απάντηση του περιείχε μια ατάκα… φωτιά για τον Ελληνα ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό μετά από μια σούπερ σεζόν στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ: «Αν δεν δικαιωθούμε στο Διαιτητικό, τελείωσε η ιστορία. Θα κλείσει εκεί. Εμείς παίρνουμε κάποιους παίκτες μέτριους και έχουμε τον τρόπο να τους κάνουμε πολύ καλούς. Μετά τους παίρνουν κάποιες ομάδες και παίζουν όπως… βλέπετε. Να ρωτήσω κάτι; Θρησκευτικά ξέρετε; Ε, να ξέρετε πως ο Λάζαρος μια φορά… αναστήθηκε!»

Ενα από τα πιο «καυτά» θέματα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι οι ανανεώσεις. Και πιο συγκεκριμένα των Αντρέ Σιμόες και Τάσου Μπακασέτα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε… απαντήσεις και για τους δύο παίκτες, όπως και για τον Μάνταλο, ενώ σχολίασε και τους Ουζουνίδη, Χιμένεθ και Γιόχανσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

Για τον Σιμόες: «Τον εκτιμώ. Είναι καλός παίκτης, είναι καλό παιδί, έχει βοηθήσει πολύ. Όμως δεν θα κάνουμε τρέλες για κανέναν. Θα καταθέσουμε την πρότασή μας που είναι συγκεκριμένη. Τόσα εκτιμούμε ότι αξίζει και μπορούμε να δώσουμε. Αν βρει περισσότερα κάπου αλλού, στο καλό να πάει. Θα τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε, για όσα έδωσε και πόσο βοήθησε. Θα καταθέσουμε την πρόταση μας και θα ζητήσουμε άμεσα απάντηση για να πάρουμε και τα μέτρα μας, ανάλογα. Αν δεν την αποδεχτεί, θα τον ευχαριστήσουμε και θα βρούμε άλλον. Αυτό ισχύει για όλους. Κανείς δεν παίζει με την ΑΕΚ, ούτε ο… Πάπας. Αν βρει σε άλλη ομάδα τα λεφτά που θέλει, ας πάει».

Για το συμβόλαιο του Μπακασέτα και τον Μάνταλο: «Στον Μάνταλο έδωσα τόσα (σ.σ. 600.000 ευρώ) γιατί έφερε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ και την απέρριψα. Και τώρα έχω πρόταση. Ο Μπακασέτας ακόμη δεν έχει φέρει τίποτα. Μέχρι να φέρει, αν φέρει, βλέπουμε. Θα του κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση σε λογικά πλαίσια και στην πολιτική μας. Εγώ θέλω πρώτα να ανανεώσουν τα παιδιά, αλλά μέσα στο πλαίσιο που κινείται η ΑΕΚ. Δεν θα τινάξω την ομάδα στον αέρα. Ο Βράνιες έπαιρνε εδώ 200 και πήγε στο Βέλγιο με 1 εκατ. ευρώ. Να του δώσω εγώ 1 εκατ. ευρώ να τινάξω την ομάδα στον αέρα; Τι λέτε ρε; Τον Μάνταλο μπορεί και να τον γουστάρω, να του έχω αδυναμία. Δικαίωμά μου δεν είναι; Τον Μπακασέτα εγώ τον έφερα εδώ. Και όλοι να φύγουν αν βρουν καλύτερα κάπου αλλού να πάνε τα παιδιά. Και τι έγινε; Θα φέρω άλλους Μάνταλους και άλλους Μπακασέτες. Δεν είναι κανείς πάνω από την ΑΕΚ. Αυτά τα «πρέπει» που λέτε να πάρει ο Μπακασέτας και ο κάθε Μπακασέτας όσα ο Μάνταλος και ο κάθε Μάνταλος δεν υπάρχουν. Όσα θέλω εγω θα δώσω και δεν ρωτάω κανέναν. Τα λάθη που έγιναν παλιά δεν θα ξαναγίνουν. Να το ξέρετε. Η ΑΕΚ δεν θα τιναχτεί στον «αέρα».

Για Ουζουνίδη: «Ο Ουζουνίδης είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ΑΕΚ. Τον πιστεύω πολύ. Με χαροποιεί όμως που είναι και Έλληνας. Του είπα βγάλαμε τον Γαλανόπουλο, βγάλε έναν παίκτη κάθε χρόνο, από τις Ακαδημίες. Έτσι κάνουν τα μεγάλα κλαμπ. Δεν κάνουν μόνο μεταγραφές. Βεβαίως όλα στο ποδόσφαιρο κρίνονται στην… νεκροψία».

Για Χιμένεθ: «Ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία. Έπρεπε να γυρίσει και αυτό έγινε. Τι σημασία έχει πόσα ζητούσε; Δεν έφυγε για το οικονομικό όμως ο Χιμένεθ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ο Μαρίνος είναι το ίδιο. Ο καθένας έχει δώσει στην ΑΕΚ και μη με βάζετε να τους συγκρίνω. Και ο Χιμένεθ προσέφερε στην ΑΕΚ και ο Μαρίνος έχει δώσει ήδη κάποια πράγματα και ελπίζω να δώσει κι άλλα».

Για Γιόχανσον: «Ο μοναδικός που ήθελα να κρατήσω ήταν ο Γιόχανσον. Ήταν τζέντλεμαν. Μιλήσαμε, αλλά ήθελε όμως να μη συνεχίσει στην Ελλάδα. Είχε πάρει την απόφασή του να συνεχίσει σε άλλο καλύτερο πρωτάθλημα. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Τέλος, μίλησε και για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα σχολιάζοντας για όλα όσα έχει στα πλάνα του «Η ΑΕΚ πλέον έχει το δικό της προπονητικό. Θα φτιάξουμε πολλά πράγματα στα Σπάτα. Πήραμε ακόμη 70 στρέμματα και τελειώνουν όλα τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσουν οι εργασίες. Σύντομα θα κάνουμε ακόμη δύο γήπεδα. Θα κάνουμε και άλλους χώρους και ξενώνες. Ένα ξενοδοχείο, πέρα από τα γήπεδο. Στον έναν όροφο θα μένουν οι Ακαδημίες, στον άλλο η πρώτη ομάδα. Βοηθάει πολύ ο Γρηγόρης Σαράντης σε όλο αυτό. Και θέλω να το πω αυτό. Είναι μεγάλη η βοήθειά του. Αυτά θα μείνουν όλα και θα ανήκουν στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ