Λάρισα – ΟΦΗ 0-0

Λάρισα – ΟΦΗ 0-0

Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος στην Λάρισα (0-0) με την θεσσαλική ομάδα να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Δύο όψεις είχε το παιχνίδι της Λάρισας με τον ΟΦΗ στο AEL FC Arena. Η μία αφορά το αγωνιστικό σκέλος και την προσπάθεια των δύο ομάδων να πάρουν τη νίκη, χωρίς καμιά να τα καταφέρει αφού το ματς έληξε ισόπαλο 0-0. Η άλλη τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου, μεταξύ του μεγαλομετόχου της θεσσαλικής ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια και μερίδας οπαδών της Λάρισας. Η ένταση προκλήθηκε στην διάρκεια του πρώτου 45λεπτου και κάποια στιγμή τα «αίματα άναψαν για τα καλά» ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Έντονες διαμαρτυρίες της Λάρισας και ανακοίνωση

Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί είναι ότι η Λάρισα εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου, εστιάζοντας φυσικά στην φάση του 42’ και στο μαρκάρισμα του Ποτουρίδη στον Ντέλετις. Οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχος. Μάλιστα αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Το πρώτο ημίχρονο του ματς ήταν «μοιρασμένο», με τον ΟΦΗ να κάνει πάντως καλύτερο ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Θεσσαλούς και η αλήθεια είναι πως στα πρώτα είκοσι λεπτά η ομάδα του Ηρακλείου είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κρητικοί μπήκαν λοιπόν πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι έτσι η Λάρισα βρήκε μετά το εικοστό λεπτό τον τρόπο να πάρει τη «ηνία» του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και έψαξαν το γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Το σίγουρο όμως είναι πως μετά το εικοστό λεπτό η Λάρισα είχε πολύ καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Καλύτερη η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο

Με ένταση και διάθεση να πιέσει ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα, με την ομάδα του κάμπου να κάνει δύο πολύ καλές φάσεις. Η μία με τον Κούνιτς και η άλλη με τον Πίτι αλλά και οι δύο κεφαλιές δεν βρήκαν στόχο. Η Λάρισα είχε τον έλεγχο και έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία στο 63’, πιέζοντας τον αντίπαλο της όλο και περισσότερο όσο «κυλούσε» ο χρόνος. Οι Θεσσαλοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτο, περιόρισαν τον ΟΦΗ, δημιούργησαν φάσεις και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο.

Το «κλειδί»: Ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την ομάδα του Ηρακλείου να δίνει μεγάλη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 10άρι: Η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων πήρε καλό βαθμό και σίγουρα ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Στρέζος ήταν από τους καλύτερους πραγματοποίησε μάλιστα εξαιρετική απόκρουση στο 85’.

Στον πάγκο: Οι επιθετικοί της Λάρισας δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η θεσσαλική ομάδα.

Γιατί κόουτς: Ο προπονητής της Λάρισας, θα μπορούσε να έχει κάνει νωρίτερα τις αλλαγές για να βοηθήσει την ομάδα του.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Γκολ:

Λάρισα: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (73’ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87’ Ριβέρα).

ΟΦΗ: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Νάστος (61’ Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης (72’ Ντίνας), Μεγιάδο, Πλατέλλας, Βουό (39’ Αραβίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ