Ατρόμητος: Εκτός αποστολής οι Μάντσον, Ενσικουλού και Μανούσος

Ατρόμητος: Εκτός αποστολής οι Μάντσον, Ενσικουλού και Μανούσος

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Μάντσον είναι τιμωρημένος και οι άλλοι ανέτοιμοι.

Χωρίς τον τιμωρημένο Μάντσον, αλλά και τους ανέτοιμους Ενσικουλού και Μανούσο θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο αυριανό (28/10, 17:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μάντσον είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, ενώ οι άλλοι έχουν ξεπεράσει μεν τους τραυματισμούς τους, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Στρούγγης, Ουγκράι, Κουλούρης, Μανδάς, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης η αποστολή του Ατρομήτου κατέλυσε σε ξενοδοχείο, ενώ όσοι έμειναν εκτός 19άδας θα προπονηθούν αύριο υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Στο ματς με τους Κυανέρυθρους ο Ατρόμητος θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του. Το Σάββατο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων του Ατρομήτου και τους ζήτησε να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ