Καρανίκας: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

Καρανίκας: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

Την πεποίθηση ότι η Λάρισα είναι ένας μεγάλος σύλλογος υποστήριξε ο Νίκος Καρανίκας σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Στο γεγονός ότι η Λάρισα άφησε άλλους δυο βαθμούς στην έδρα της στάθηκε ο Νίκος Καρανίκας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά από την λήξη του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο την ομάδα του.

Πιο αναλυτικά, ο αμυντικός της Λάρισας τόνισε: «Δεν είναι καλό να χάνεις πόντους μέσα στο σπίτι σου. Υπερείχαμε σε όλες τις γραμμές του αντιπάλου, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Δυο τρεις φάσεις είναι αμφισβητούμενες, νομίζω πως είναι πέναλτι. Όλα τα ματς είναι κρίσιμα, πρέπει σε κάθε ματς να αποδεικνύουμε πως είμαστε Λάρισα, είμαστε μεγάλη ομάδα με ιστορία.«Το ποδόσφαιρο σου μεταφέρει πίεση, εγώ νιώθω τυχερός που παίζω σε μια ομάδα που έχει πίεση, γιατί γίνομαι καλύτερος. Φοράμε μια βαριά φανέλα και πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Παράλληλα, ο 26χρονος άσος μίλησε και για το μέλλον του λέγοντας: «Θα πάμε να παίξουμε στα ίσια τον Λεβαδειακό και να κερδίσουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ο προπονητής δουλεύει κάθε μέρα σκληρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, είμαστε οικογένεια. Το ότι δεν ήρθε το γκολ σήμερα, δεν σημαίνει κάτι, θα έρθει στο επόμενο ματς».

Πέρα από τον Καρανίκα, μίλησε και ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Κρίστινσον τονίζοντας ότι τους «βυσσινί» δεν θα πρέπει να απογοητευτούν από το αποτέλεσμα και να μείνουν ενωμένοι.

Πιο αναλυτικά, ο πορτιέρο της Λάρισας υποστήριξε: « «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε, είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Προχωράμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Χάσαμε το ματς κόντρα στη Λαμία, φέραμε ισοπαλία σήμερα, πρέπει να προσπαθούμε σκληρά στην προπόνηση και να προχωρήσουμε, είμαι σίγουρος πως θα βρούμε τους βαθμούς που θέλουμε. Σε όλα τα ματς που δεν έχεις μεγάλη πίεση, είναι δύσκολα, γιατί πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος και έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είμαστε καλή ομάδα, απλά ακόμα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στην έδρα μας.Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με ποιοτικούς παίκτες. Τα μεγάλα κλαμπ παίζουν στην Ευρώπη. Η ζωή είναι ωραία στην Ελλάδα, είναι δύσκολο να το συνηθίσω γιατί στην Ισλανδία έχει πολύ κρύο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ