Μια αλλαγή σκέφτεται ο Μαρτίνς

Μια αλλαγή σκέφτεται ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει αποφασίσει για την εντεκάδα του δευτεριάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδιάζει μία μόνο αλλαγή (πιθανότατα στην άμυνα) σε σχέση με την εντεκάδα του αγώνα στο Λουξεμβούργο. Με Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή και Ναουέλ στα άκρα το πλάνο του Μαρτίνς. Σήμερα η δοκιμή και η ομιλία του 48χρονου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στόχος φυσικά των ερυθρόλευκων είναι να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Λουξεμβούργο απέναντι στη Ντουντελάνζ. Οι πειραιώτες επικράτησαν με 2-0 στο εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα Λιγκ και σκέφτονται μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών και στον αγώνα απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο Καραϊσκάκη.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τον Ολυμπιακό κι αυτό είπε στους παίκτες του χθες ο Μαρτίνς, την ώρα που τους έδειξε βίντεο αναλύοντας το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με την προπόνηση του Σαββάτου (οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με τον Μαρτίνς πάντως να μην φανερώνει τα πλάνα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού δεν έκανε κάποια δοκιμή στην διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου κι αυτό σημαίνει ότι θ’ ανοίξει τα χαρτιά του στην προπόνηση της Κυριακής, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Ρέντη.

Σκέψεις για μια αλλαγή

Μπορεί ο Μαρτίνς να μην φανέρωσε τα πλάνα του για την εντεκάδα στην σαββατιάτικη προπόνηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στη Ντούντελανζ (και η αναφορά έχει να κάνει με το σχήμα που έπαιξε μετά την αντικατάσταση του Γκερέρο). Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει μία μόνο αλλαγή (πιθανότατα στην άμυνα) ωστόσο το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την κυριακάτικη προπόνηση στο Ρέντη.

Αυτό όμως που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι ο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Λουξεμβούργο και γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλει ν’ αλλάξει πολλά στην ομάδα του. Αν τελικά δεν αλλάξει γνώμη ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με σέντερ φορ τον Χριστοδουλόπουλο και ο Ναουέλ θα είναι στο βασικό σχήμα, καθώς ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο νεαρός εξτρέμ.

Ο Μαρτίνς θέλει καλό ξεκίνημα

Ένα στοιχείο στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να μπαίνει δυνατά στο ματς με τη Ντουντελάνζ, ασκώντας έντονη πίεση στην άμυνα της αντιπάλου του. Κάτι ανάλογο θέλει να δει ο Πορτογάλος και στο ματς με τον Απόλλωνα, με μια σημαντική διαφορά όμως. Να σκοράρουν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, να μπορέσουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες τις οποίες όμως να εκμεταλλευτούν. Ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα μιλήσει μετά την αυριανή προπόνηση στους παίκτες του και θα ζητήσει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνουν από την Παρασκευή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων στο Ρέντη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

*Ο Χασάν συνεχίζει την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ