Ξάνθη: Εκτός αποστολής οι Σαρπόνγκ και Καντά

Ξάνθη: Εκτός αποστολής οι Σαρπόνγκ και Καντά

Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε μεν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, άλλα κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και οι Φασίδης και Φλίσκας.

Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί η Ξάνθη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, στην αυριανή αναμέτρηση (29/10, 19:00) με τους Ηπειρώτες στα Πηγάδια δεν θα αγωνιστούν οι Σαρπόνγκ, Φασίδης, Φλίσκας και Καντά. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ οι άλλοι τρεις κρίθηκαν ανέτοιμοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Το μενού της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε τακτική, επιθετικά τελειώματα και στατικές φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, την 18άδα απαρτίζουν οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος.

Η Ξάνθη στις πρώτες επτά αγωνιστικές έχει μαζέψει 12 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην ακριτική πόλη, έχοντας μόλις 6 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ