Χωρίς Τουρέ η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Απόλλωνα (pic)

Χωρίς Τουρέ η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Απόλλωνα (pic)

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία - Εκτός αποστολής έμειναν οι Τουρέ, Τσιμίκας και Μεριά, όπως επίσης και οι τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.

Χωρίς τους Γιάγια Τουρέ, Κώστα Τσιμίκα και Γιασίν Μεριά, αλλά και τους τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα (29/10, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν στο Ρέντη και μετά τo τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία.  Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Ιβοριανός μέσος, ο νεαρός αριστερός μπακ και ο Τυνήσιος αμυντικός, αλλά και οι γνωστοί απόντες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, με τον Δημήτρη Μάνο να είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στην αποστολή συμπεριέλαβε 19 παίκτες. Πρόκειται για τους: Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ομάρ, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Λάζαρο, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ